Aklıma takıldı bebeğin baş geliş olması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Prensannesi tarafından oluşturulan Aklıma takıldı bebeğin baş geliş olması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 584 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Aklıma takıldı bebeğin baş geliş olması
Konbuyu başlatan Prensannesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Prensannesi

Prensannesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar en son 28 haftalıkken gitmiştim doktora bı daha gidemedim doktorum ozaman bana bebek baş geliş demişti doğum pozisyonunda mı olmuş oluyor yani aynı pozisyonda mıdır değişir mi ilk gelibelik pek bilgim olmadığı için size sormak istedim.35+1 günlük hamileyim

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar en son 28 haftalıkken gitmiştim doktora bı daha gidemedim doktorum ozaman bana bebek baş geliş demişti doğum pozisyonunda mı olmuş oluyor yani aynı pozisyonda mıdır değişir mi ilk gelibelik pek bilgim olmadığı için size sormak istedim.35+1 günlük hamileyim
Bebeklerin başı nedenlerinden büyük olduklari için yer cekimin etkisi ile başları aşağı konumlanıyor bu iyi birşey doğum pozisyonu denilen şey doğum kanalına girmesi

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin aynı pozisyonda olup olmadığını ancak ultrason muayenesinde anlarsın. Dönebilir de dönmeyebilir de . Kesin bişey demek zor. Doktora neden gitmiyorsun?

Prensannesi

Kayıtlı Üye
rank
Bebeklerin başı nedenlerinden büyük olduklari için yer cekimin etkisi ile başları aşağı konumlanıyor bu iyi birşey doğum pozisyonu denilen şey doğum kanalına girmesi
Teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bebeğin aynı pozisyonda olup olmadığını ancak ultrason muayenesinde anlarsın. Dönebilir de dönmeyebilir de . Kesin bişey demek zor. Doktora neden gitmiyorsun?
Benim gittiğim doktor Başka şehir de benim oturduğum yerdeki hastaneler ilgisiz bide randevu yok o yüzden geç gidiyorum maalesef
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim gittiğim doktor Başka şehir de benim oturduğum yerdeki hastaneler ilgisiz bide randevu yok o yüzden geç gidiyorum maalesef
Teşekkür ederim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar