Kızlar 2 evliliğim ilk evliliğim aldatildigim için bitti emin bile değildim ama boşandım sonra itiraf etti yalan söyledim ama seni kaybetmekten korktum dedi bana ama geçmişti sorduğumda yok öyle birşey demişti bana. Neyse bu evliligimde de kavga ettik evden kovdum ortak bir arkadaşımız var aynı iş yerindeyiz eşim güvenlik ben memurum ama dün o ortak arkadaşımla kavga etmişler benim yüzümden eşim kiskanmis beni aradı benimle konustu diye hâlbuki çocuk beni niye böyle yapıyorsunuz bebeğiniz olacak falan diye aradı neyse bugün de biz yine kavga ettik eşimle ben o arkadaşımı aradım bana dedi ki konuştuğu biri var ben sana bu kadar diyorum önceden arada birdi şimdi alevlendi falan daha da sorma dedi ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yemek üzereyim 28+6 günlük hamileyim ama ciddi anlamda sinirlerim harab oldu çevremdeki herkesten şüpheleniyorum eşime söylemedim sorarsam yalan söylerse diye korkuyorum ama o kadınla yüzleşmek istiyorum ben sormak istemiyorum takip edecem dua edin böyle birşey olmasın ben boşanırim bebeğin yüzünü bile göremez. Ciddi anlamda çok kötüyüm ben yemek yemiyorum piskolojim bozuldu kafayı yiycem ya.