Anne adayları kafam çok karışık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Perdem81 tarafından oluşturulan Anne adayları kafam çok karışık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,130 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anne adayları kafam çok karışık
Konbuyu başlatan Perdem81
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alparslan💙

Perdem81

Kayıtlı Üye
rank
Anne adayları merhaba kafam çok karışık bana yardımcı olursanız sevinirim burada hamilelik haftasında 17hafta 2gunluk yazıyor ama dün doktara gittim de bana 17hafta 5gunluk dedi birde 16ci haftada gittim de %70erkek dedi dün gittim büyük ihtimal kız ama detaylı ultrason da kesin belli olur dedi kafamız iyi gene karıştı

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Anne adayları merhaba kafam çok karışık bana yardımcı olursanız sevinirim burada hamilelik haftasında 17hafta 2gunluk yazıyor ama dün doktara gittim de bana 17hafta 5gunluk dedi birde 16ci haftada gittim de %70erkek dedi dün gittim büyük ihtimal kız ama detaylı ultrason da kesin belli olur dedi kafamız iyi gene karıştı
Ölçümlerde bir kaç gün oynayabiliyor canım normal o cinsiyet içinde emin olmadığı için öyle demiştir detaylıda kesinleşir

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Ultrasonda bikaç gün oynadığı zaman fazla önemsemiyorlar kuzum normal durum cinsiyetide genellikle detaylıda tamamen söylüyorlarmış kız bebekte yanılma payı çok fazla oluyormuş

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Gün ve kilosu farklı çıkabiliyor canım detaylıda cinsiyeti söyler ama şöyle ki hep aklıma dayımın kızı geliyor böyle postlarda doğuma kadar erkek dediler bir doğurdu kızı oldu şuan 11 12 yaşında vardır 🤭

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Gün ve kilosu farklı çıkabiliyor canım detaylıda cinsiyeti söyler ama şöyle ki hep aklıma dayımın kızı geliyor böyle postlarda doğuma kadar erkek dediler bir doğurdu kızı oldu şuan 11 12 yaşında vardır 🤭
Benimde tam tersi doğuma kadar Amcamın çocuğuna kız dediler çocuk bı doğdu erkek şuan 7 yaşında 😂😂

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Ultrason cihazları bebeğin gelişimine göre her biri farklı ölçüm yapar hastaneden hastaneye bile farklılık olur önemli olan adet tarihindir hesaplama da cinsiyette detaylı da belli olur bana da önce erkek sonra kız dediler kızım oldu Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Tüm sayfalar yüklendi.