Sorum var Anne kilosu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aselll tarafından oluşturulan Anne kilosu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 869 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anne kilosu
Konbuyu başlatan Aselll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kızlar. Gebeliğimin neredeyse 20. haftasındayım. (19+3). Sadece karnım büyüdü. Karnımda minik bi top var gibi 😂 Siz nasıldınız bu haftalarda çok kilo aldınız mı?
O haftada benim hiç göbeğim filan yoktu kuzum zaten hiç kilo almadım şimdide sadece göbeğim var 38+ 3 um

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kızlar. Gebeliğimin neredeyse 20. haftasındayım. (19+3). Sadece karnım büyüdü. Karnımda minik bi top var gibi 😂 Siz nasıldınız bu haftalarda çok kilo aldınız mı?
Ben 20. Haftaya kadar hiç kilo almadım ama sonra maşallah 😂😂çok güzel aldım

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin cinsiyeti erkek mi canım erkek bebekte karın yuvarlak top gibi olur derler ben 26+6 dayım karnım yanlara koğru yanlarım dan ve halçamdan kilo aldım ama bebişim cinsiyetini göstermiyor hala doktor kıza benzetti

Tüm sayfalar yüklendi.