Sorum var Anne olanlar bana yardm edin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Umara Mahmudova tarafından oluşturulan Anne olanlar bana yardm edin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 310 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anne olanlar bana yardm edin
Konbuyu başlatan Umara Mahmudova
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Benim ilk hamileliğim ve kendim doğum yapmak isdemiyorum 34 hafdamaym doktor çocuk büyük kendim doğarsam yırtılmalar olacakmış o yüzden sezeryan isdiyorum ama hiç bir bilgim yok sezeryan iymi narkozdan sonra ağrıları oluyomu ?
Ağrı illa ki oluyor ama dayanılmayacak kadar değil senin ağrı eşiğine de bağlı doktorun ağrı kesici verir zaten. İyileşme sürecinde en önemlisi bol su içmek ve ev içinde yürüyüş yapmak canım

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Benim ilk hamileliğim ve kendim doğum yapmak isdemiyorum 34 hafdamaym doktor çocuk büyük kendim doğarsam yırtılmalar olacakmış o yüzden sezeryan isdiyorum ama hiç bir bilgim yok sezeryan iymi narkozdan sonra ağrıları oluyomu ?
mende sezeryan oldum
agri elbetki oluyor amma sagalma sureci insandan insana deyisir

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Hic korkma kuzum ole korkunc bir dogummus gibi anlatir insanlar ama oke degil 2 hamileligimide sezeryan yaptım evet agrin oluyor ama dayanamiyacak kadar degil asla belden altni uyusturduklarinda 6 saat sonra seni yürütüyorlar ve seb yürüdükçe daha cabuk iyilesiceksin bol sivi alarak 1 sezeryanda biraz zor toplandim ama 2. De ameliyattan sonra hic oturmadum sürekli yürüdüm biran önce ayaklanmak istedim ve olede oldu şükür sende başarabilirsin rahat ol rabbim hakkinda hayirli olani nasip etsin yavrunu sag saglim kucagina almak nasip olur insallaj🤲💐🤗🥰💜

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Rabbim yardımcın olsun canım hayırlısi inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.