Anne sütü sarılığı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eymenin Annesi tarafından oluşturulan Anne sütü sarılığı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,352 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anne sütü sarılığı
Konbuyu başlatan Eymenin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Eymenin Annesi

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Anne sütü sarılığı olan var mı benim bebeğimin sarılığına anne sütü sarılığı dedi doktor yaşayan varsa ne zaman geçti bi sorun yaşadınız mı 🙏🏻

Sahsanem

Kayıtlı Üye
rank
Ben anne sütü sarılığı sorununu yaşamıştım. Bebeğe yaramaz diye birşey yok gayette yaradı. Sadece bazen böyle şeyler oluyormuş. Severek emzirmeye devam et. 1 ay sonra düzelmişti. Bu arada 500 tane tahlil yapılıp herşey kontrolde edildi. Önemli birseu değil telaslanma.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Anne sütü sarılığı olan var mı benim bebeğimin sarılığına anne sütü sarılığı dedi doktor yaşayan varsa ne zaman geçti bi sorun yaşadınız mı 🙏🏻
Aşağıda cevap verdim okuyabilirsin

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bazı anne sütü bebeye yaramıyor onu duymuştum her anne sütü bebeğe fayda etmiyor hastalandiriyomus
Yok benim dediğim farklı birsey sizin dediğinizden yaramamak değil sadece bebegin rengi sarı bu da biraz uzun sürüyormuş geçmesi herhangi bir hastalık yapmaz dedi doktor ama ben yaşayan varsa öğrenmek istedim

Ben anne sütü sarılığı sorununu yaşamıştım. Bebeğe yaramaz diye birşey yok gayette yaradı. Sadece bazen böyle şeyler oluyormuş. Severek emzirmeye devam et. 1 ay sonra düzelmişti. Bu arada 500 tane tahlil yapılıp herşey kontrolde edildi. Önemli birseu değil telaslanma.

Aşağıda cevap verdim okuyabilirsin
Benimde tahlillerim temiz çıktı dediğiniz gibi baya test yaptılar emzirmeye devam ediyorum asla bırakmam kilo alımı çok güzel sadece acaba uzun sürer mi diye merak ettim yüzü ve gözlerinin içi hafif sarı 35 günlüğüz

Bnde sasirdim kim biri demişti bebe hastalanmış Dr götürmüşler hemen sütten kes sütün çocuğu hastalandiriyo demiş biri demişti de unuttum 🙄
Bazı anne sütleri alerji yapıyor çocuğa o ayrı bir durum Allah yaşatmasın kimseye 🙏🏻

Tüm sayfalar yüklendi.