Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kiz modeline ne bakcaksinnm galiba ilk gebelikkaşiri pahali arabalarherkez zengin hheraldeben letgodan aldm valla iki yildir kullanyorum önemi yok benceee yeterki saglam olsun
Bende kızımda ikinci el aldim oqlumdada ikinci el aldim sifir almaya ne gerek duydum nede durumum var ztn kullanacam sağlam kalırsa veririm ihtiyaç sahibine sıfıra okdr para vermeye gerek yok sonuçta çocuk binecek
Bende kızımda ikinci el aldim oqlumdada ikinci el aldim sifir almaya ne gerek duydum nede durumum var ztn kullanacam sağlam kalırsa veririm ihtiyaç sahibine sıfıra okdr para vermeye gerek yok sonuçta çocuk binecek
Bende öyle yaptım canım dolaptan aldım aldığım kişi sadece iki defa kullandığıni söyledi sıfırların fiyatı uçmuş resmn ya yolda kargom aşırı heyecanlıyım daha 13 haftalık ama herşeyi almak istiyorum cinsiyet bile belli değil yani ama herşeyde gözüm var