Ldl kolesterol 76 çıkmış internette baya kafamı karıştırdı canım sıkıldı bnm gibi olan var mı?
B Badegül Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 215 9 Eylül 2022 #1 Ldl kolesterol 76 çıkmış internette baya kafamı karıştırdı canım sıkıldı bnm gibi olan var mı?
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 9 Eylül 2022 #2 Badegül' Alıntı: Ldl kolesterol 76 çıkmış internette baya kafamı karıştırdı canım sıkıldı bnm gibi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım
Badegül' Alıntı: Ldl kolesterol 76 çıkmış internette baya kafamı karıştırdı canım sıkıldı bnm gibi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 9 Eylül 2022 #3 Badegül' Alıntı: Ldl kolesterol 76 çıkmış internette baya kafamı karıştırdı canım sıkıldı bnm gibi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Canın yüksek değil ki normal değerin canını sıkma
Badegül' Alıntı: Ldl kolesterol 76 çıkmış internette baya kafamı karıştırdı canım sıkıldı bnm gibi olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Canın yüksek değil ki normal değerin canını sıkma
A Adsız anne adayı Guest 9 Eylül 2022 #4 Ldl kötü kolesterol demek çok olduğunu düşünmüyorum normal değer
B Badegül Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 215 9 Eylül 2022 #5 Zeynep23' Alıntı: Canın yüksek değil ki normal değerin canını sıkma Genişletmek için tıkla ... Ayy İNŞALLAH bebem olduğu için doktora hemen gidemiyorum gidemedim gün boyunca kafamda kurdum durdum
Zeynep23' Alıntı: Canın yüksek değil ki normal değerin canını sıkma Genişletmek için tıkla ... Ayy İNŞALLAH bebem olduğu için doktora hemen gidemiyorum gidemedim gün boyunca kafamda kurdum durdum