Merhaba kızlar 14+1 hamileyim dün baş dönmem oldu gün boyu normalmi
R Rabia33 Kayıtlı Üye Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 1 27 Mayıs 2022 #1 Merhaba kızlar 14+1 hamileyim dün baş dönmem oldu gün boyu normalmi
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici ModAyın Annesi Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 27 Mayıs 2022 #2 Rabia33' Alıntı: Merhaba kızlar 14+1 hamileyim dün baş dönmem oldu gün boyu normalmi Genişletmek için tıkla ... Çok normal kuzum endişe etme tansiyonuna falan da baktır
Rabia33' Alıntı: Merhaba kızlar 14+1 hamileyim dün baş dönmem oldu gün boyu normalmi Genişletmek için tıkla ... Çok normal kuzum endişe etme tansiyonuna falan da baktır
Hanifeelif Kayıtlı Üye Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 253 28 Temmuz 2022 #3 Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım Benim de bir kızım var ve 2 aylık hamileyim daha önce de sosyal anne deydim
Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım Benim de bir kızım var ve 2 aylık hamileyim daha önce de sosyal anne deydim
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 28 Temmuz 2022 #4 Hanifeelif' Alıntı: Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım Benim de bir kızım var ve 2 aylık hamileyim daha önce de sosyal anne deydim Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin canım merhaba öncelikle Rabbim sağ salim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahrabbim
Hanifeelif' Alıntı: Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım Benim de bir kızım var ve 2 aylık hamileyim daha önce de sosyal anne deydim Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin canım merhaba öncelikle Rabbim sağ salim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahrabbim
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 28 Temmuz 2022 #5 Hanifeelif' Alıntı: Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım Benim de bir kızım var ve 2 aylık hamileyim daha önce de sosyal anne deydim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin kuzum aramıza
Hanifeelif' Alıntı: Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım Benim de bir kızım var ve 2 aylık hamileyim daha önce de sosyal anne deydim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin kuzum aramıza
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici ModAyın Annesi Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 28 Temmuz 2022 #6 Hanifeelif' Alıntı: Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım Benim de bir kızım var ve 2 aylık hamileyim daha önce de sosyal anne deydim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin canım hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Hanifeelif' Alıntı: Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım Benim de bir kızım var ve 2 aylık hamileyim daha önce de sosyal anne deydim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin canım hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 28 Temmuz 2022 #7 Hanifeelif' Alıntı: Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım Benim de bir kızım var ve 2 aylık hamileyim daha önce de sosyal anne deydim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin canım
Hanifeelif' Alıntı: Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım Benim de bir kızım var ve 2 aylık hamileyim daha önce de sosyal anne deydim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin canım
Ç Çiçek20 Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 2,329 28 Temmuz 2022 #8 Hanifeelif' Alıntı: Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım Benim de bir kızım var ve 2 aylık hamileyim daha önce de sosyal anne deydim Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin canım sağ salim kucağına almayı nasib etsin İnşaAllah Rabbim
Hanifeelif' Alıntı: Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım Benim de bir kızım var ve 2 aylık hamileyim daha önce de sosyal anne deydim Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin canım sağ salim kucağına almayı nasib etsin İnşaAllah Rabbim
S Serra Hümanin Annesi Kayıtlı Üye Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 136 28 Temmuz 2022 #9 Rabia33' Alıntı: Merhaba kızlar 14+1 hamileyim dün baş dönmem oldu gün boyu normalmi Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin canim
Rabia33' Alıntı: Merhaba kızlar 14+1 hamileyim dün baş dönmem oldu gün boyu normalmi Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin canim