Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Arkadaslar napacam
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘" data-source="post: 313475" data-attributes="member: 4508"><p>Belki burda konuşması kolay diyeceksin ama seni sevmeyen sana değer vermeyen birinden dünyaya çocuk getirmeyi umut etme derim rabbim nasip etmiyorsa vardır bir bildiği şöyle bir örnek vereyim arkadaşım evlendi çocuk olmadi tedavi gebelik düşükler o bu derken bir gün ikize hamile kaldi iki kiz 4 aylik iken ani suyu geldi bebejleri dustu 1 yil icinde de ayrildilar sonra arkadasim dediki rabbim nasip etmemisse var bir bildigi cocuklar yasiyor olsaydi bak ayrildik babasiz buyutmek zorunda kalacaktim belkide dedi simdi iki tarafta baskalari ile evli hic tedavisiz arkadasin 2 eski esinin 1 cocugu var degesizlik kotu birsey sen seviyorum diyorsun ama tek tarafli sevgi bir yuvayi goturdugune inanmiyorum ben bir yuva icin iki kisinin adimi gerekli bu gun senden cocuk isteyen yoksa bosarim diyen zihniyet yarin bu kiz oldu illede erkek diyecektir rabbim bir cikar yolu gostersin sana ailen istemiyorsa sığınacak limanın devlet</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘, post: 313475, member: 4508"] Belki burda konuşması kolay diyeceksin ama seni sevmeyen sana değer vermeyen birinden dünyaya çocuk getirmeyi umut etme derim rabbim nasip etmiyorsa vardır bir bildiği şöyle bir örnek vereyim arkadaşım evlendi çocuk olmadi tedavi gebelik düşükler o bu derken bir gün ikize hamile kaldi iki kiz 4 aylik iken ani suyu geldi bebejleri dustu 1 yil icinde de ayrildilar sonra arkadasim dediki rabbim nasip etmemisse var bir bildigi cocuklar yasiyor olsaydi bak ayrildik babasiz buyutmek zorunda kalacaktim belkide dedi simdi iki tarafta baskalari ile evli hic tedavisiz arkadasin 2 eski esinin 1 cocugu var degesizlik kotu birsey sen seviyorum diyorsun ama tek tarafli sevgi bir yuvayi goturdugune inanmiyorum ben bir yuva icin iki kisinin adimi gerekli bu gun senden cocuk isteyen yoksa bosarim diyen zihniyet yarin bu kiz oldu illede erkek diyecektir rabbim bir cikar yolu gostersin sana ailen istemiyorsa sığınacak limanın devlet [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Arkadaslar napacam