Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
arkanizdan konuşan kaynanalar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="iyiki varsiniz cocuklarim" data-source="post: 70080" data-attributes="member: 1848"><p>neler cektigimi gel bide bana sor valla eşimle tartişsak kaynanam sabah bana hesap soruyo yine oğlumdan ne istiyon deyip kiziyo bişey olmadi deyincede sesiniz geliyodu ben hepsini duydum oğlum böyle diye sen böyle diyon diye bana kızıyo ben herkese söyluyorum bu eşimede söyluyorum ayri eve gidelim taşınalim diye ben artik yapamiyorum evimiz zaten kücuk bize yetmiyo falan ama eşim diyoki ayri yere gitsekte buyuk bi eve gitsekte annemleri yanima alırım diyo ben onlardan kurtulmak icin evimin kücuklugunu bahane ederken eşim annesini babasini benim yanima getirme peşinde eşiniz anneci babaciysa allah yardim etsin valla</p><p>[automerge]1631187865[/automerge]</p><p></p><p>valla insanin kocasi karisinin yaninda oldugunu his ettirmesse o kadin cok ezilir daha ne kadar dik durmaya calişsada</p><p>[automerge]1631187967[/automerge]</p><p></p><p>valla insanin kocasi karisinin yaninda oldugunu his ettirmesse o kadin cok ezilir daha ne kadar dik durmaya calişsada</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="iyiki varsiniz cocuklarim, post: 70080, member: 1848"] neler cektigimi gel bide bana sor valla eşimle tartişsak kaynanam sabah bana hesap soruyo yine oğlumdan ne istiyon deyip kiziyo bişey olmadi deyincede sesiniz geliyodu ben hepsini duydum oğlum böyle diye sen böyle diyon diye bana kızıyo ben herkese söyluyorum bu eşimede söyluyorum ayri eve gidelim taşınalim diye ben artik yapamiyorum evimiz zaten kücuk bize yetmiyo falan ama eşim diyoki ayri yere gitsekte buyuk bi eve gitsekte annemleri yanima alırım diyo ben onlardan kurtulmak icin evimin kücuklugunu bahane ederken eşim annesini babasini benim yanima getirme peşinde eşiniz anneci babaciysa allah yardim etsin valla [automerge]1631187865[/automerge] valla insanin kocasi karisinin yaninda oldugunu his ettirmesse o kadin cok ezilir daha ne kadar dik durmaya calişsada [automerge]1631187967[/automerge] valla insanin kocasi karisinin yaninda oldugunu his ettirmesse o kadin cok ezilir daha ne kadar dik durmaya calişsada [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
arkanizdan konuşan kaynanalar