Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
arkanizdan konuşan kaynanalar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="iyiki varsiniz cocuklarim" data-source="post: 70265" data-attributes="member: 1848"><p>ben ilk cocugu kişin dogum ettim evim en ust kat oldugu icin cok soguktu dogum ettigim gun kaynanam kayinpederim 40 gunu gecinceye kadar dedi esim bana sormadan tamm sıkınti yok kaliriz dedi bende o zaman hic ses etmedim tamm dedim ama 40 gun oldu 6 ay 6ay evim oldugu halde kendi edime gidemedim kaynanam kayin pederim gece odama gwlir bebege bakarlardi bizi kontrol ederlerdi görumcem bize geldiginde görumcem bi cekyatta yatardi ben eşim de bi cekyatta yatardik iki bekar kaynim vardi salonda kalirlardi gece laboya gidemezdim laboya gittigim zaman kayin pederim kimdir o diyw bağrirdi gece saat 12 olurdu biz yatardik kayin pederim otururdu sabah saat 7 de eşim işe giderdi kayin pederim yatagina girer yatardi ....yeni evli oldugumuz halde 6 ay boyunca hiç beraber olmadik eee nasil olcaktikki kaynimlar salonda görumcem odamda kayinpederim uyanik ben her akşam kavga ederdim bizim kavgalarimiza hep kaynim şahit olurdu onun icin ben bu zamana kadar cok pişman oldum en buyuk pişmanligimdan biride ayni apartmana geldigim oldu 6 ay bana oldu bir ömur şimdi evi ilaçlattiklari zaman falan diyo asada kalalim ben eşime diyorum sen gidiyosan git ama ben gelmiyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="iyiki varsiniz cocuklarim, post: 70265, member: 1848"] ben ilk cocugu kişin dogum ettim evim en ust kat oldugu icin cok soguktu dogum ettigim gun kaynanam kayinpederim 40 gunu gecinceye kadar dedi esim bana sormadan tamm sıkınti yok kaliriz dedi bende o zaman hic ses etmedim tamm dedim ama 40 gun oldu 6 ay 6ay evim oldugu halde kendi edime gidemedim kaynanam kayin pederim gece odama gwlir bebege bakarlardi bizi kontrol ederlerdi görumcem bize geldiginde görumcem bi cekyatta yatardi ben eşim de bi cekyatta yatardik iki bekar kaynim vardi salonda kalirlardi gece laboya gidemezdim laboya gittigim zaman kayin pederim kimdir o diyw bağrirdi gece saat 12 olurdu biz yatardik kayin pederim otururdu sabah saat 7 de eşim işe giderdi kayin pederim yatagina girer yatardi ....yeni evli oldugumuz halde 6 ay boyunca hiç beraber olmadik eee nasil olcaktikki kaynimlar salonda görumcem odamda kayinpederim uyanik ben her akşam kavga ederdim bizim kavgalarimiza hep kaynim şahit olurdu onun icin ben bu zamana kadar cok pişman oldum en buyuk pişmanligimdan biride ayni apartmana geldigim oldu 6 ay bana oldu bir ömur şimdi evi ilaçlattiklari zaman falan diyo asada kalalim ben eşime diyorum sen gidiyosan git ama ben gelmiyorum [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
arkanizdan konuşan kaynanalar