24 haftalık gebelikte bebek çok hareket edermi kizlar
N Nidanın Annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 356 21 Temmuz 2022 #1 24 haftalık gebelikte bebek çok hareket edermi kizlar
İpek'in annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 453 21 Temmuz 2022 #2 Ayse nida' Alıntı: 24 haftalık gebelikte bebek çok hareket edermi kizlar Genişletmek için tıkla ... Olabiliyor canım ben 20. Haftadan sonra tam hisettim hareketleri
Ayse nida' Alıntı: 24 haftalık gebelikte bebek çok hareket edermi kizlar Genişletmek için tıkla ... Olabiliyor canım ben 20. Haftadan sonra tam hisettim hareketleri
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 21 Temmuz 2022 #3 Ayse nida' Alıntı: 24 haftalık gebelikte bebek çok hareket edermi kizlar Genişletmek için tıkla ... Evet kuzum zaten o haftalar bebeğin hareketlerini en net hissedilen haftalar
Ayse nida' Alıntı: 24 haftalık gebelikte bebek çok hareket edermi kizlar Genişletmek için tıkla ... Evet kuzum zaten o haftalar bebeğin hareketlerini en net hissedilen haftalar
N Nidanın Annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 356 21 Temmuz 2022 #4 İpek'in annesi' Alıntı: Olabiliyor canım ben 20. Haftadan sonra tam hisettim hareketleri Genişletmek için tıkla ... Hiç durmuyor içimde kıpır kıpır Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Temmuz 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Evet kuzum zaten o haftalar bebeğin hareketlerini en net hissedilen haftalar Genişletmek için tıkla ... Hiç durmuyor ama fazla degilmi bu kadari
İpek'in annesi' Alıntı: Olabiliyor canım ben 20. Haftadan sonra tam hisettim hareketleri Genişletmek için tıkla ... Hiç durmuyor içimde kıpır kıpır Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Temmuz 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Evet kuzum zaten o haftalar bebeğin hareketlerini en net hissedilen haftalar Genişletmek için tıkla ... Hiç durmuyor ama fazla degilmi bu kadari
İpek'in annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 453 21 Temmuz 2022 #5 Maşallah senin bebiş hareketli olacak biraz heralde Ayse nida' Alıntı: Hiç durmuyor içimde kıpır kıpır Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Temmuz 2022 Hiç durmuyor ama fazla degilmi bu kadari Genişletmek için tıkla ...
Maşallah senin bebiş hareketli olacak biraz heralde Ayse nida' Alıntı: Hiç durmuyor içimde kıpır kıpır Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Temmuz 2022 Hiç durmuyor ama fazla degilmi bu kadari Genişletmek için tıkla ...
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 21 Temmuz 2022 #6 Ayse nida' Alıntı: Hiç durmuyor içimde kıpır kıpır Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Temmuz 2022 Hiç durmuyor ama fazla degilmi bu kadari Genişletmek için tıkla ... Yok kuzum masallah de ufaklık yaramaz mı olucak ne
Ayse nida' Alıntı: Hiç durmuyor içimde kıpır kıpır Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Temmuz 2022 Hiç durmuyor ama fazla degilmi bu kadari Genişletmek için tıkla ... Yok kuzum masallah de ufaklık yaramaz mı olucak ne
N Nidanın Annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 356 21 Temmuz 2022 #7 Gamze Hümeyra' Alıntı: Yok kuzum masallah de ufaklık yaramaz mı olucak ne Genişletmek için tıkla ... Valla Bilmiyorum sabahtan beri hem kasiliyo hemde kıpır kipir
Gamze Hümeyra' Alıntı: Yok kuzum masallah de ufaklık yaramaz mı olucak ne Genişletmek için tıkla ... Valla Bilmiyorum sabahtan beri hem kasiliyo hemde kıpır kipir
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 21 Temmuz 2022 #8 Ayse nida' Alıntı: Valla Bilmiyorum sabahtan beri hem kasiliyo hemde kıpır kipir Genişletmek için tıkla ... Maşallah kuzum sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ayse nida' Alıntı: Valla Bilmiyorum sabahtan beri hem kasiliyo hemde kıpır kipir Genişletmek için tıkla ... Maşallah kuzum sağlıkla kucağına alırsın inşallah
N Nidanın Annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 356 21 Temmuz 2022 #9 Gamze Hümeyra' Alıntı: Maşallah kuzum sağlıkla kucağına alırsın inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin canım inşallah sizinde inşallah
Gamze Hümeyra' Alıntı: Maşallah kuzum sağlıkla kucağına alırsın inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin canım inşallah sizinde inşallah
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 21 Temmuz 2022 #10 Ayse nida' Alıntı: Amin canım inşallah sizinde inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin kuzum