Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Bakar misiniiz??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="❤️Şeyma❤️İlyas❤️" data-source="post: 154477" data-attributes="member: 4097"><p>Bn söylesem gülersiniz sanırım. Hamile kaldığımda tm net kaç kiloydum bilmiyorum ama hamile olduğumu öğrenince 1 buçuk aylık hamileydim bide 1 buçuk ay daha emzirdim kızımı ama günden güne çok zayıflamaya başladım aşerme dönemim çok kötü geçer benm özellikle ilk hamileliğime göre bu daha da kötüydü bulantı kusma Bi yandan emzirme Bi yandan derken 39 kiloya düştüm artık. Korktum bebeğime zarar gelir beskenemez falan diye. 1 yaşını doldurmasına 20 gün kala kestim sütten bebek için mecbur kestim. Kızım 9 10 aylıkken falan hamile kalmışım. Ama şimdi toparladım kilo yönünden şükür baya aldım o halime göre</p><p></p><p>Msj gitmedi sandım yeniden yazdım boşuna uğraşmışım</p><p>[automerge]1641933709[/automerge]</p><p></p><p>Ayn bende umursamam ysterki bebeğim iyi olsun ama şükür ki bebeğimin kilosu iyi haftasına göre doktor öyle demişti. Yani zayıf olmama rağmen kızıma hamileyken beslendi karnımda 3 buçuk kilo doğdu gayet iyi bence inşallah bu bebeğimde iyi olur kilo boy yönünden</p><p>[automerge]1641934498[/automerge]</p><p></p><p>Eşimin akrabasının eşi hamile 1 kızı Olcak kilo alıyorum diye rejim yspıyo hamile hamile ben anlamıyorum manyak olmalı bence böyle bişey yaptığına göre. İnsan bebeğini düşünmez mi ya ha bire Salata yiyormuş kilo almamak için 1 kızı var 2 buçuk yaşında galiba ama görsen ufacık bişey yazık çocuğa hem ufak doğdu hemde emzirmedi anca Bi ay emzirdi galiba . Eşiyle arasında sorun olmuş kavga etmiş babasının evine gitmiş kocası da bebeğini yanında götürmesine izin vermemiş gidersen git çocuğu biyere götüremezsin demiş götürmüş baba evine bırakmış orda da baya kaldığı için masum yavru kesilmiş sütten.anne sütü emmedi diye ufacık kalmış yazık. Ve annesi hiç bu olaydan ders çıkarmıyor o kadar arsız ki demiş bn kız doğuracağım için kızlarda kilo alıyorum ilk kızımda çok aldım bu dada almamak için rejimdeyim sadece salata ve hafif şeyler yiyo kilo almamak için Allah akıl fikir versin. İşte böyle kadınlar için şu cümle kullanılır. Her kadın çocuk doğurur ama her kadın anne olamaz. Çok doğru bir söz. Buda anne olaydı böyle yapmazdı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="❤️Şeyma❤️İlyas❤️, post: 154477, member: 4097"] Bn söylesem gülersiniz sanırım. Hamile kaldığımda tm net kaç kiloydum bilmiyorum ama hamile olduğumu öğrenince 1 buçuk aylık hamileydim bide 1 buçuk ay daha emzirdim kızımı ama günden güne çok zayıflamaya başladım aşerme dönemim çok kötü geçer benm özellikle ilk hamileliğime göre bu daha da kötüydü bulantı kusma Bi yandan emzirme Bi yandan derken 39 kiloya düştüm artık. Korktum bebeğime zarar gelir beskenemez falan diye. 1 yaşını doldurmasına 20 gün kala kestim sütten bebek için mecbur kestim. Kızım 9 10 aylıkken falan hamile kalmışım. Ama şimdi toparladım kilo yönünden şükür baya aldım o halime göre Msj gitmedi sandım yeniden yazdım boşuna uğraşmışım [automerge]1641933709[/automerge] Ayn bende umursamam ysterki bebeğim iyi olsun ama şükür ki bebeğimin kilosu iyi haftasına göre doktor öyle demişti. Yani zayıf olmama rağmen kızıma hamileyken beslendi karnımda 3 buçuk kilo doğdu gayet iyi bence inşallah bu bebeğimde iyi olur kilo boy yönünden [automerge]1641934498[/automerge] Eşimin akrabasının eşi hamile 1 kızı Olcak kilo alıyorum diye rejim yspıyo hamile hamile ben anlamıyorum manyak olmalı bence böyle bişey yaptığına göre. İnsan bebeğini düşünmez mi ya ha bire Salata yiyormuş kilo almamak için 1 kızı var 2 buçuk yaşında galiba ama görsen ufacık bişey yazık çocuğa hem ufak doğdu hemde emzirmedi anca Bi ay emzirdi galiba . Eşiyle arasında sorun olmuş kavga etmiş babasının evine gitmiş kocası da bebeğini yanında götürmesine izin vermemiş gidersen git çocuğu biyere götüremezsin demiş götürmüş baba evine bırakmış orda da baya kaldığı için masum yavru kesilmiş sütten.anne sütü emmedi diye ufacık kalmış yazık. Ve annesi hiç bu olaydan ders çıkarmıyor o kadar arsız ki demiş bn kız doğuracağım için kızlarda kilo alıyorum ilk kızımda çok aldım bu dada almamak için rejimdeyim sadece salata ve hafif şeyler yiyo kilo almamak için Allah akıl fikir versin. İşte böyle kadınlar için şu cümle kullanılır. Her kadın çocuk doğurur ama her kadın anne olamaz. Çok doğru bir söz. Buda anne olaydı böyle yapmazdı [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Bakar misiniiz??