Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Bakın kızlar ben kızıyorum sizlere ister bana kızın ister konuşmayın
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Arzu Asel" data-source="post: 194039" data-attributes="member: 2561"><p>Burda kimsenin düşüncesini yargılamayın bence doğum yaptıktan sonra insan kendine bakıp piskolejisi bozluyo hele ki ilk doğumuysa bakıyorsun kilo almışsın Bi yerlerin çatlamış Bi anda anne olmuşsun üzerine sorumluluk binmiş uykusuz geceler Bi bakmışsın kendine hiç bakamıyosun demek istediğim doğumdan sonra bazı insanlar bende dahil hemen bu duruma adapte olamıyoruz daha önce bu kadar dağınık bitkin değildim haliyle eşimin beni beğenmeyeceğini düşünüyorum tabi eşim asla böyle bişey demiyor benim bebeğim 3 aylık oldu daha yeni adapte oldum. Yani kimse kimsenin piskolejisini tam olarak ne yaşadığını bilmiyor o yüzden hiç kimse ben kendimi çirkin hissediyorum çatlağı var değince yargılayamaz çünkü kimse benim ne yaşadığımı ne düşündüğümü bilmiyor aynaya bakınca ben mutlu olmuyorum ama bunu düzeltmek için uğraşıyorum mesela diyete başladım duş aldım makyaj yaptım siz benim açtığım posta bana destek oldunuz sayenizde kendimi toplamaya başladım ama önce destek olup daha sonra yargılama yapacaksanız başındada destek olmayalım o zaman.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Arzu Asel, post: 194039, member: 2561"] Burda kimsenin düşüncesini yargılamayın bence doğum yaptıktan sonra insan kendine bakıp piskolejisi bozluyo hele ki ilk doğumuysa bakıyorsun kilo almışsın Bi yerlerin çatlamış Bi anda anne olmuşsun üzerine sorumluluk binmiş uykusuz geceler Bi bakmışsın kendine hiç bakamıyosun demek istediğim doğumdan sonra bazı insanlar bende dahil hemen bu duruma adapte olamıyoruz daha önce bu kadar dağınık bitkin değildim haliyle eşimin beni beğenmeyeceğini düşünüyorum tabi eşim asla böyle bişey demiyor benim bebeğim 3 aylık oldu daha yeni adapte oldum. Yani kimse kimsenin piskolejisini tam olarak ne yaşadığını bilmiyor o yüzden hiç kimse ben kendimi çirkin hissediyorum çatlağı var değince yargılayamaz çünkü kimse benim ne yaşadığımı ne düşündüğümü bilmiyor aynaya bakınca ben mutlu olmuyorum ama bunu düzeltmek için uğraşıyorum mesela diyete başladım duş aldım makyaj yaptım siz benim açtığım posta bana destek oldunuz sayenizde kendimi toplamaya başladım ama önce destek olup daha sonra yargılama yapacaksanız başındada destek olmayalım o zaman. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Bakın kızlar ben kızıyorum sizlere ister bana kızın ister konuşmayın