Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Balik
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elif Türkmen" data-source="post: 476059" data-attributes="member: 4853"><p>Şu anda iyi ama Pazar günü pikniğe gitmiştik Orada ailem falan vardı benim kızım da önüne almış üzümü yiyordu ve ben buna hiç müdahale etmedim Maalesef çok yemiş kabız oldu aslında bu benim ikinci bebeğim Diğeri 7 yaşında okula gidiyor o da Küçükken çok yeyince hemen kabız oluyordu bebeklerimize Aslında çok dikkat etmeliyiz onları göz ardı etmemeliyiz hemen en ufak bir şey de bile etkileniyorlar kabız oluyorlar her şeyden çok yedirmemeliyiz biliyorum bakıyorsunuz çok güzel ya siz de bir şey demiyorsunuz ama çok dikkat etmeliyiz ya da böyle güzel duruyor deyip bırakmamalıyız işte iki gündür kabız da acile gittik işte ishal yapıcı bir şurup verdiler gerçekten hemen ishal yapıyor zaten geçti de yani çok ağrılı çok sancılı oluyor o yüzden o şurubu vermeyi hala düşünmüyorum çünkü hemen ishal yapıyor o kadar Yani siz de çocuklarınıza dikkat edin lütfen çok yemesinler Öyle böyle büyüyecekler işte</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elif Türkmen, post: 476059, member: 4853"] Şu anda iyi ama Pazar günü pikniğe gitmiştik Orada ailem falan vardı benim kızım da önüne almış üzümü yiyordu ve ben buna hiç müdahale etmedim Maalesef çok yemiş kabız oldu aslında bu benim ikinci bebeğim Diğeri 7 yaşında okula gidiyor o da Küçükken çok yeyince hemen kabız oluyordu bebeklerimize Aslında çok dikkat etmeliyiz onları göz ardı etmemeliyiz hemen en ufak bir şey de bile etkileniyorlar kabız oluyorlar her şeyden çok yedirmemeliyiz biliyorum bakıyorsunuz çok güzel ya siz de bir şey demiyorsunuz ama çok dikkat etmeliyiz ya da böyle güzel duruyor deyip bırakmamalıyız işte iki gündür kabız da acile gittik işte ishal yapıcı bir şurup verdiler gerçekten hemen ishal yapıyor zaten geçti de yani çok ağrılı çok sancılı oluyor o yüzden o şurubu vermeyi hala düşünmüyorum çünkü hemen ishal yapıyor o kadar Yani siz de çocuklarınıza dikkat edin lütfen çok yemesinler Öyle böyle büyüyecekler işte [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Balik