Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben 3 buçuk aylık hamileyim ve şuanda çok kötü mide bulandırıcı var be ne yersen geri çıkarıyorum bu normalmi ben korkuyorum ilk gebeligim olduğu için biraz stresliyim aslında bir şey olmasından
Arkadaşlar ben 3 buçuk aylık hamileyim ve şuanda çok kötü mide bulandırıcı var be ne yersen geri çıkarıyorum bu normalmi ben korkuyorum ilk gebeligim olduğu için biraz stresliyim aslında bir şey olmasından
Cok norml cnm stress etme nezaman gececegi belli olmaz smdiye gecmesi gerekirdi gecmediyse azalmasi lazm ama herkezn degsr doguma kadar suren var oyusden sabret rabbm kurtarsin
Cok norml cnm stress etme nezaman gececegi belli olmaz smdiye gecmesi gerekirdi gecmediyse azalmasi lazm ama herkezn degsr doguma kadar suren var oyusden sabret rabbm kurtarsin
Gayet normal kuzum zamanla geçecektir emin ol. Doktoruna danışarak bulantı ilacı kullanabilirsin
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
Canım her bebeğe göre her hamileliğe göre değişir. Benim ilk doğumda. Doğuma gidene kadar bulantım vardı. İkinci gebeligimde 6.30 ay sürdü surda 2 aydır hamileliğin keyfini suruyourrm diyebilirim. Prilam hap var doktor onerirse kullan çok etkili bı ilaç. Seni rahatlatır biseyler yer icebilirsin en azindan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım her bebeğe göre her hamileliğe göre değişir. Benim ilk doğumda. Doğuma gidene kadar bulantım vardı. İkinci gebeligimde 6.30 ay sürdü surda 2 aydır hamileliğin keyfini suruyourrm diyebilirim. Prilam hap var doktor onerirse kullan çok etkili bı ilaç. Seni rahatlatır biseyler yer icebilirsin en azindan