6 aylik gebeyim dün ve bugun aniden başm döndü cok korkdum yaşayan oldumu aranzda
E Ebrubatu Kayıtlı Üye Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 220 4 Kasım 2022 #1 6 aylik gebeyim dün ve bugun aniden başm döndü cok korkdum yaşayan oldumu aranzda
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 4 Kasım 2022 #2 Ebrubatu' Alıntı: 6 aylik gebeyim dün ve bugun aniden başm döndü cok korkdum yaşayan oldumu aranzda Genişletmek için tıkla ... Tansiyonun düşmüş olabilir canm
Ebrubatu' Alıntı: 6 aylik gebeyim dün ve bugun aniden başm döndü cok korkdum yaşayan oldumu aranzda Genişletmek için tıkla ... Tansiyonun düşmüş olabilir canm
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 4 Kasım 2022 #3 Baharrr' Alıntı: Tansiyonun düşmüş olabilir canm Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum
E Ebrubatu Kayıtlı Üye Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 220 4 Kasım 2022 #4 Baharrr' Alıntı: Tansiyonun düşmüş olabilir canm Genişletmek için tıkla ... Bu şaatlerde olurmu
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 4 Kasım 2022 #5 Ebrubatu' Alıntı: Bu şaatlerde olurmu Genişletmek için tıkla ... Belli olmazki o aç kalmamaya çalış kansızlık varsa ondan da olur
Ebrubatu' Alıntı: Bu şaatlerde olurmu Genişletmek için tıkla ... Belli olmazki o aç kalmamaya çalış kansızlık varsa ondan da olur
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 4 Kasım 2022 #6 Ebrubatu' Alıntı: 6 aylik gebeyim dün ve bugun aniden başm döndü cok korkdum yaşayan oldumu aranzda Genişletmek için tıkla ... Canim oyle oldunda tansiyonu kontol et gebelikde tansiyonn dusmeleri cok sık yaşanyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Kasım 2022 Hülya❤️' Alıntı: Katılıyorum Genişletmek için tıkla ...
Ebrubatu' Alıntı: 6 aylik gebeyim dün ve bugun aniden başm döndü cok korkdum yaşayan oldumu aranzda Genişletmek için tıkla ... Canim oyle oldunda tansiyonu kontol et gebelikde tansiyonn dusmeleri cok sık yaşanyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Kasım 2022 Hülya❤️' Alıntı: Katılıyorum Genişletmek için tıkla ...
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 4 Kasım 2022 #7 Ebrubatu' Alıntı: 6 aylik gebeyim dün ve bugun aniden başm döndü cok korkdum yaşayan oldumu aranzda Genişletmek için tıkla ... Tansiyon takibi yaptır sağlık ocağında canım not alsınlar. Kan değerlerine de baktır vitamin değerlerine
Ebrubatu' Alıntı: 6 aylik gebeyim dün ve bugun aniden başm döndü cok korkdum yaşayan oldumu aranzda Genişletmek için tıkla ... Tansiyon takibi yaptır sağlık ocağında canım not alsınlar. Kan değerlerine de baktır vitamin değerlerine
E Ebrubatu Kayıtlı Üye Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 220 4 Kasım 2022 #8 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Canim oyle oldunda tansiyonu kontol et gebelikde tansiyonn dusmeleri cok sık yaşanyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Kasım 2022 [/QUOgeçen 7 5 di hç bisey demediler Genişletmek için tıkla ...
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Canim oyle oldunda tansiyonu kontol et gebelikde tansiyonn dusmeleri cok sık yaşanyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Kasım 2022 [/QUOgeçen 7 5 di hç bisey demediler Genişletmek için tıkla ...
E ecmelll Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 4,115 4 Kasım 2022 #9 Ebrubatu' Alıntı: 6 aylik gebeyim dün ve bugun aniden başm döndü cok korkdum yaşayan oldumu aranzda Genişletmek için tıkla ... Gebelikte baş dönmesi normal bı durum cnm tansiyona alakalı olabilir şekerli bı seyelr ye ya da aç kalmış olabilir misin kan sekein dusmustur
Ebrubatu' Alıntı: 6 aylik gebeyim dün ve bugun aniden başm döndü cok korkdum yaşayan oldumu aranzda Genişletmek için tıkla ... Gebelikte baş dönmesi normal bı durum cnm tansiyona alakalı olabilir şekerli bı seyelr ye ya da aç kalmış olabilir misin kan sekein dusmustur
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 4 Kasım 2022 #10 Ebrubatu' Alıntı: 6 aylik gebeyim dün ve bugun aniden başm döndü cok korkdum yaşayan oldumu aranzda Genişletmek için tıkla ... Tansiyonun düşmüş olabilir canım bir de kan takibi yaptır
Ebrubatu' Alıntı: 6 aylik gebeyim dün ve bugun aniden başm döndü cok korkdum yaşayan oldumu aranzda Genişletmek için tıkla ... Tansiyonun düşmüş olabilir canım bir de kan takibi yaptır