başımı kaldıramiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan başımı kaldıramiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,086 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı başımı kaldıramiyorum
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Miyase olgun

Zümrüş

Kayıtlı Üye
rank
hamileliktenmidir bilmiyorum ama başımı uykudan kaldiramiyorum sürekli uyuyorum gece gündüz hep yatiyorum ve bu beni cok rahassiz etmeye başladi artik kendime bakamaz hale geldim uyumaktan böyle olan varmı aranizda
Keşke bende uyuyabilsem 🤦‍♀️ Bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum birde sıcak Malum

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
hamileliktenmidir bilmiyorum ama başımı uykudan kaldiramiyorum sürekli uyuyorum gece gündüz hep yatiyorum ve bu beni cok rahassiz etmeye başladi artik kendime bakamaz hale geldim uyumaktan böyle olan varmı aranizda
Aynıyız bende uyuyamıyorum aksi gibi gece bile kaç kere kalkıyorum uyumaktan yoruluyorum işte herkes bi acayip ya

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Ben de aynıyım canım bide içtiğim ilaçlara bak yan etkisi olabilir bi iki kere uyuma vücut alışıyor bende hergun uyuyordum şimdi ara sira

Esra gümüş

Kayıtlı Üye
rank
Aynıyız bende uyuyamıyorum aksi gibi gece bile kaç kere kalkıyorum uyumaktan yoruluyorum işte herkes bi acayip ya
Bnde gecelri terlemekten yatamiyorum ya o kdr can sıkıcı bir durum ki 30 lu haftalardan sonra herşey cok zor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bazen yataktan çıkasım gelmiyor 29 haftalık hamileyim. Hamileliktendir muhtemelen
Vucut sizi dogum sonrasi uykusuzluklara hazirliyor 😂😂 simdi yatin yatabildiginiz kadar diyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bazen yataktan çıkasım gelmiyor 29 haftalık hamileyim. Hamileliktendir muhtemelen
Vucut sizi dogum sonrasi uykusuzluklara hazirliyor 😂😂 simdi yatin yatabildiginiz kadar diyor
Vucut sizi dogum sonrasi uykusuzluklara hazirliyor 😂😂 simdi yatin yatabildiginiz kadar diyor Sonrasi zor diyor

Mehri

Kayıtlı Üye
rank
Bende oyleyim 27 haftalikgim isimi gorub kacib kacib uyuyorum amma geceleri hic uyuyamiyorum saat 4 kimi oturuyorum 🤦🏻‍♀️oglumdada boyle olmusdum bebeyiniz oglanmi😁son trimestirde olur uykuculuk Rabbim sag salim bebislerimizi qucagimiza almagi nasib etsin 😍

Tüm sayfalar yüklendi.