Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Bazen abartildigini duwunuyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Aynurka" data-source="post: 183850" data-attributes="member: 3793"><p>Evet o konuda haklısın hele ki eşler annelerini anneleride haksız olsada oğlunu tutuyorsa sen bişey diyince ailesini kötülüyormus gibi geliyorsa o zaman diyorsun ben nasıl bir yere düştüm eşimin arkasından çevirdikleri işleri eşine diyorsun o sana inanmıyor kaynanam zaten devamlı seni kötülüyor geri dönüyor devamlı bize gel bize gel benim evim ayrı ama her gün oraya gitmemi istiyor Eskişehir ligin genelde hava soğuk ve yerler buz oluyor ben birkaç gün hastayım diye gitmedim boğazım burnum hep şişti tikandim bana küstü gitmiyorum diye ki o kadarda bana çektirdikleri var ki anlatsam destan olur canimdan bıktım eşimin yaptığı hatalardan annesinin oğlum yapmaz demesinden kardeşlerinin bana köpek gibi dalanmasindan herşeyden o kadar bıktım ki gerçekten dertlesip biriyle içimi dökmeye çok ihtiyacım var benim yanımda kimse yok sırtımı yaslayacagim bir duvar yok gibi kendimi çok yalnız ve çok çaresiz mutsuz hissediyorum evlenecek insanlara da diyorum evlenmeyin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aynurka, post: 183850, member: 3793"] Evet o konuda haklısın hele ki eşler annelerini anneleride haksız olsada oğlunu tutuyorsa sen bişey diyince ailesini kötülüyormus gibi geliyorsa o zaman diyorsun ben nasıl bir yere düştüm eşimin arkasından çevirdikleri işleri eşine diyorsun o sana inanmıyor kaynanam zaten devamlı seni kötülüyor geri dönüyor devamlı bize gel bize gel benim evim ayrı ama her gün oraya gitmemi istiyor Eskişehir ligin genelde hava soğuk ve yerler buz oluyor ben birkaç gün hastayım diye gitmedim boğazım burnum hep şişti tikandim bana küstü gitmiyorum diye ki o kadarda bana çektirdikleri var ki anlatsam destan olur canimdan bıktım eşimin yaptığı hatalardan annesinin oğlum yapmaz demesinden kardeşlerinin bana köpek gibi dalanmasindan herşeyden o kadar bıktım ki gerçekten dertlesip biriyle içimi dökmeye çok ihtiyacım var benim yanımda kimse yok sırtımı yaslayacagim bir duvar yok gibi kendimi çok yalnız ve çok çaresiz mutsuz hissediyorum evlenecek insanlara da diyorum evlenmeyin [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Bazen abartildigini duwunuyorum