Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Bazen abartildigini duwunuyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Fatm" data-source="post: 184221" data-attributes="member: 4636"><p>Sanırım sana iyi kaynana denk gelmiş evet küçük şeylerin buyutulmesinden yana doğru söylüyorsun canım çoğu insanda kaynanası olmuş birde çekene sormak empati kurmak lazım ornek vereyim şehir dışında yasiyorsun eşinden hariç 3 oğlu daha var ama seni arayıp hasta olduğunu söylüyor gece 11 gidip alıp bulunduğun şehre saha karşı getiriyorsun tedavi ettiriyor hiç uyumadan tekrar götürüp evine bırakıyorsun sen trafik kazası geçirip bir hafta hastanede yatıyorsun seni aramıyor eşini arayım nasıl diyor gelmek istediğinde şehir dışından haber vermeden napi çalıyor bir bakıyorsun ailecek kapidalar ama hastanede yatarken oğluna geleyim mi diye nutuk çeker seni düşünürmüş gibi oğlunun gözünü boyar 1 aylik evliyken 2 yıl çocuk yapmayın diyen kaynana senin hamile olduğunu öğrendiğinde nişanlı olan oğlu için inşallah hemen onların cocugu olur diye dua etsin kayın pederin eşini arayıp hani çocuk yspmiyormusunz çocuk yapın desin ama sen hamile kaldığında bir hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın demesi kavga yok küsmek yok 6 yıllık evliliği ardından tüp bebek yap 4 ay boyunca oluk oluk halılara kadar kanın aksın ama geleyim bir çorbası yapayım yok 5 ayda enfeksiyondan oğlumun kesesi delindi bebeğini kaybet eşim telefonu sessize almış ailem çok arıyor bende çok ağlıyorum konuşmuyorum kimseyle beni 3 gün sonra 1 defa arıyor açmıyorum diye eşimi arayım şikayet etsin ne hiç kimse kapını açmasın eşinin ailesinden geçmiş olsun başın sagolsun demesin 10 sonra arayıp ettin hamile diyip telefonu kapatsın ama sen yinede annemdir diyebiliyorsan helal olsun derim sana</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Fatm, post: 184221, member: 4636"] Sanırım sana iyi kaynana denk gelmiş evet küçük şeylerin buyutulmesinden yana doğru söylüyorsun canım çoğu insanda kaynanası olmuş birde çekene sormak empati kurmak lazım ornek vereyim şehir dışında yasiyorsun eşinden hariç 3 oğlu daha var ama seni arayıp hasta olduğunu söylüyor gece 11 gidip alıp bulunduğun şehre saha karşı getiriyorsun tedavi ettiriyor hiç uyumadan tekrar götürüp evine bırakıyorsun sen trafik kazası geçirip bir hafta hastanede yatıyorsun seni aramıyor eşini arayım nasıl diyor gelmek istediğinde şehir dışından haber vermeden napi çalıyor bir bakıyorsun ailecek kapidalar ama hastanede yatarken oğluna geleyim mi diye nutuk çeker seni düşünürmüş gibi oğlunun gözünü boyar 1 aylik evliyken 2 yıl çocuk yapmayın diyen kaynana senin hamile olduğunu öğrendiğinde nişanlı olan oğlu için inşallah hemen onların cocugu olur diye dua etsin kayın pederin eşini arayıp hani çocuk yspmiyormusunz çocuk yapın desin ama sen hamile kaldığında bir hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın demesi kavga yok küsmek yok 6 yıllık evliliği ardından tüp bebek yap 4 ay boyunca oluk oluk halılara kadar kanın aksın ama geleyim bir çorbası yapayım yok 5 ayda enfeksiyondan oğlumun kesesi delindi bebeğini kaybet eşim telefonu sessize almış ailem çok arıyor bende çok ağlıyorum konuşmuyorum kimseyle beni 3 gün sonra 1 defa arıyor açmıyorum diye eşimi arayım şikayet etsin ne hiç kimse kapını açmasın eşinin ailesinden geçmiş olsun başın sagolsun demesin 10 sonra arayıp ettin hamile diyip telefonu kapatsın ama sen yinede annemdir diyebiliyorsan helal olsun derim sana [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Bazen abartildigini duwunuyorum