Kızlar bı fikir verin bana. Bir aksilik olmazsa inş rabbimin izniyle temmuzda doğum olucak ilk haftalarında. Buraya kadar sorun yok. Bebeğe hastane çıkışı alsammi almasammi. Ne alicagimi kararsizim bizim ev çok sıcak oluyor yazın atlet külot geziyoruz. Bebiste öle bı zmana geliyorki yazlık alsam olmuyor uzun kollu alsam olmuyor bı karar varamadım. Sadece biberon ve emzik birde bez pisik kremimiz ve pamugumuz var şuan . İlk oglumdan ayaklı pijamalar ve zıbın var. Yazlık tulum alsam ilk dogunda giydirsem millet banami güler acaba diyorum hastanede bı el atın kızlar
Benimde temmuz da cnm bir 10 lu bir 5 li hastane cıkısı aldım benimde ilk oglandan bı ıkı patıklı alt kalmıs

bir de müslin battaniye aldım sadece baska bişey almamıstım ama biraz önce internetten üçlü kolsuz tulum üçlü bebek sortu 3 lü kısa corap 6 aylık baska almadım daha 1 3 aylık bunlar yeter diye düşünüyorum doguma dogru 3 6 aylık uzun kollu patıklı takım alırım 3 lü baska almam herhalde ilk oglandan kıslık ya da örme esyalarım var

ama kafam duman kıs bebesi ne rahatmıs ya biz aydındayız yazın nem acayıp oluyor kırkı agustos sonu cıkacak nasipse cok giyecegini sanmıyom ama yıne de aldım klıma calısır aksam gezmesi olur diye diger gibi atletle dolasır kundak yaparım herhalde bilmiyom hic

cok yazdım ya bnm de kafam karısık gözünü sevdigimin kıs bebesi ilk oglum nr giydircem derdi yoktu şimdi yazın dogacak yenı dogsn üşür diyorlar sırf ondan aldım yani