Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebegim ile ilgili Sorum Var
Bebeğe rezene
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Egebaby" data-source="post: 129071" data-attributes="member: 3009"><p>Gunde iki cay kasigi verebilirsiniz ben on gunlugunden beri veriyorum suan 3'5 aylik . Cok gazli sanciliydi bebegim relaxtac damla aldim bitkisel eczaneden gunde 3 kere emzirme oncesi iki damla verdim emzirdim bir dee 24 saatte bir mustak cevizi aldim aktardan onu verdim sutumle karistirip gaz krizi hangi saat arasi geliyorsa 1 saat once vermen lazim bizim sabaha karsi 5 de baslayip 11 kadar suruyodu ben saat 3-4 gibii veriyordum . 15 gun bu sekilde devam ettik rahatlama oldu muskat cevizini 2-3 gunde bir vermeye basladim daha sonra ( az miktar kasiga kaziyip sutunuzu akitip karistrip verceksiniz fazlasi halisilasyon yapiyor ) cevizi biraktim damlayi gunde 2 gune indirdim 40 cikmadan gazi bitti suan 3'5 ayligiz dedigim gbi hergun gece uykusundan once rezene iciyorum bebegimede 2-3 cay kasigi veriyorum Ayriyeten dogdu dogali aci elma yagi suruyorum ayaklarinin altina ozellikle topuklarina 2 damla bir ayagina iki damla digerine olcak sekilde oda cok rahatlatiyor gaz konusunda agri kesici ozelligi var . İnsallah sizinde isinize yarar yazdiklarim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Egebaby, post: 129071, member: 3009"] Gunde iki cay kasigi verebilirsiniz ben on gunlugunden beri veriyorum suan 3'5 aylik . Cok gazli sanciliydi bebegim relaxtac damla aldim bitkisel eczaneden gunde 3 kere emzirme oncesi iki damla verdim emzirdim bir dee 24 saatte bir mustak cevizi aldim aktardan onu verdim sutumle karistirip gaz krizi hangi saat arasi geliyorsa 1 saat once vermen lazim bizim sabaha karsi 5 de baslayip 11 kadar suruyodu ben saat 3-4 gibii veriyordum . 15 gun bu sekilde devam ettik rahatlama oldu muskat cevizini 2-3 gunde bir vermeye basladim daha sonra ( az miktar kasiga kaziyip sutunuzu akitip karistrip verceksiniz fazlasi halisilasyon yapiyor ) cevizi biraktim damlayi gunde 2 gune indirdim 40 cikmadan gazi bitti suan 3'5 ayligiz dedigim gbi hergun gece uykusundan once rezene iciyorum bebegimede 2-3 cay kasigi veriyorum Ayriyeten dogdu dogali aci elma yagi suruyorum ayaklarinin altina ozellikle topuklarina 2 damla bir ayagina iki damla digerine olcak sekilde oda cok rahatlatiyor gaz konusunda agri kesici ozelligi var . İnsallah sizinde isinize yarar yazdiklarim [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Bebek Hakkında
Bebegim ile ilgili Sorum Var
Bebeğe rezene