Bebeğim 2 gündür hissetmiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde AmineErva'm tarafından oluşturulan Bebeğim 2 gündür hissetmiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 489 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Bebeğim 2 gündür hissetmiyorum
Konbuyu başlatan AmineErva'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 24 haftalık hamileyim ve üstüne çok ağır hastayım şuan bel ağrısı boğaz ağrısı normalde bebeğim çok fazla hareket ederdi gün içinde özellikle son bikaç gündür ama 2 gündür varla yok arası yani bir tekme atıyor ama onu bile elimi koymadan hissetmiyorum yaşayan oldu mu daha önce.

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 24 haftalık hamileyim ve üstüne çok ağır hastayım şuan bel ağrısı boğaz ağrısı normalde bebeğim çok fazla hareket ederdi gün içinde özellikle son bikaç gündür ama 2 gündür varla yok arası yani bir tekme atıyor ama onu bile elimi koymadan hissetmiyorum yaşayan oldu mu daha önce.
Evet canım hasta olunca enerjimiz çon düşüyor onlarda bu enerji düşüklüğünden etkileniyor tabi ben bir grip oldum hamileyken bebek dedim bişey oldu buna yok yani içim boş sanki hiç kıpırdanma yok doktora gittik tabi doktor merak etme oda seninle dinleniyor dedi. Ama eğer kontorol tarihine 1 hafta falan varsa. İçinde kalmasın diye öne çekebilirsin kontol tarihini
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Birde tarlı bişeyler yiyip soluna yatarsan daha çok hareket hissedebilirsin öyle de denemeni tavsiye ederim en azından hareketi görünce insanın içi rahatlıyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar