Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bebeğim 5 aylık ilk gunden buyana kucağıma alıyorum ağlayınca sakinlesmiyo baskasins sakinlesiyo sanki annesi değilm bu süreç nasl geçer bebeğim annesi olduğumu bilmiyormu anlamadım emzieremdim beki ondan
Bebeğim 5 aylık ilk gunden buyana kucağıma alıyorum ağlayınca sakinlesmiyo baskasins sakinlesiyo sanki annesi değilm bu süreç nasl geçer bebeğim annesi olduğumu bilmiyormu anlamadım emzieremdim beki ondan
Canım donemlerinde benimde öyleydi 3 ay çektim o sıkıntıyı bende ağlayıp babasinda susuyordu en son ağlaya ağlaya zorla emzirdim atlattım sende biraz zorla başkalarına verme alışır geri
Bebek ihtiyaçlarının yerinde zamanında ve gerektiği kadar karşılandığı durumda kendisini güvende hisseder canım bu yüzden senin tutumunda önemli geçici bir durum geçer inşallah
Bebeğin senin kokun olmadan sakinleşmez canım karnındayken daha ilk senin kokunu alıyor sesini tanıyor sadece sen kucağına al bir süre ten teması çok önemli emmese bile göğsüne yatır sakinleşecektir
Moralini bozma bebeğinle daha çok vakit geçir, bebeğinin kişisel ihtiyaçlarını gider, oyunlar oyna, ona güven ver, konuş, bebekler konuştuklarının hepsini anlıyor
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 26. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık taze sogan büyüklüğünde.
Nefes alıp verme hareketleri başlar ve amniyotik sıvı akciğerlerin içine girip çıkmaya başlar. erkek çocuklarda testisler iner. preeklampsi son haftalarda sorun olmasına rağmen bu haftadan itibaren dikkatli olmak gerekir. ani şişlik (ödem), baş ağrısı, görme bulanıklığı, geçici görme kaybı, üst karın bölgesinde ağrı ve hassasiyet preeklampsi bulgularındandır. uzun süreli yürüme, oturma, ayakta kalma sırt ağrılarını arttırır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 34 cm ağırlıgı 820gr
Moralini bozma bebeğinle daha çok vakit geçir, bebeğinin kişisel ihtiyaçlarını gider, oyunlar oyna, ona güven ver, konuş, bebekler konuştuklarının hepsini anlıyor
Nefes alıp verme hareketleri başlar ve amniyotik sıvı akciğerlerin içine girip çıkmaya başlar. erkek çocuklarda testisler iner. preeklampsi son haftalarda sorun olmasına rağmen bu haftadan itibaren dikkatli olmak gerekir. ani şişlik (ödem), baş ağrısı, görme bulanıklığı, geçici görme kaybı, üst karın bölgesinde ağrı ve hassasiyet preeklampsi bulgularındandır. uzun süreli yürüme, oturma, ayakta kalma sırt ağrılarını arttırır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 34 cm ağırlıgı 820gr