Sorum var Bebeğim beni tanimiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma DÜKAR tarafından oluşturulan Bebeğim beni tanimiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 499 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğim beni tanimiyor
Konbuyu başlatan Fatma DÜKAR
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aleyna Yavuz

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 1 hafta önce doğum yaptım bebeğim ağlayınca kucağıma alıyorum susmuyo annem alınca susuyo acaba beni tanimiyomu napmam gerek korkuyorum
Korkma canım annen senden daha tecrübeli benimde oğlun ilk zamanlar öyleydi olabildiğince kucağına al ben öyle yapmıştım hatta bende susmayığ annemde susunca ne yapıyordu susuyor diye kendi kendimi yiyprdum ama şuan benden başka kimsede durmuyor eşek oğlum 😍😍

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 1 hafta önce doğum yaptım bebeğim ağlayınca kucağıma alıyorum susmuyo annem alınca susuyo acaba beni tanimiyomu napmam gerek korkuyorum
Bol bol emzir canım senin tenine kokuna alışacak daha çok küçük. Seni yaniyordur tabi karnindayken kokuna sesine alıştı. Daha yeni birbirinize alışacaksınız zamanla stres yapma

Fatma DÜKAR

Kayıtlı Üye
rank
Korkma canım annen senden daha tecrübeli benimde oğlun ilk zamanlar öyleydi olabildiğince kucağına al ben öyle yapmıştım hatta bende susmayığ annemde susunca ne yapıyordu susuyor diye kendi kendimi yiyprdum ama şuan benden başka kimsede durmuyor eşek oğlum 😍😍
Bende korkmuştum ya inşallah alışır bana bende stres yapiyodum ben alınca ağlıyo diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bol bol emzir canım senin tenine kokuna alışacak daha çok küçük. Seni yaniyordur tabi karnindayken kokuna sesine alıştı. Daha yeni birbirinize alışacaksınız zamanla stres yapma
Emziriyom canım da sütüm az geliyo ağlıyo arttırmak için ne yapabilirim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende korkmuştum ya inşallah alışır bana bende stres yapiyodum ben alınca ağlıyo diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Emziriyom canım da sütüm az geliyo ağlıyo arttırmak için ne yapabilirim
Yapma stres balım zambala sen bol bol ten teması kur onunla

Atlasim

Kayıtlı Üye
rank
Cnm daha cok minik yeni yeni dünyaya adapte olmaya calisiyor tabiki seni taniycak kokuna alişicak valla tecrubeyle sabit yapişik ikiz gibi yasiycaksiniz😄sadece panik stres yapma bebegin hisseder

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum benim kızçem de 10 gün yoğun bakımda kaldı hastaneden çıktı bende de başta öyle durmuyordu şimdi de benden başkasına asla gitmiyor gerçekten tuvalete bile giderken benle beraber 😂😂bol bol emzir göğsünde uyut emin ol yapışık ikiz gibi peşinden ayrılmayacak😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.