Sorum var bebeğim doymuyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan bebeğim doymuyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 524 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı bebeğim doymuyor
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses1prens annesi

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Günde kaç defa mama vermem gerek bebişim 9günlük göğsümden doymuor sütümde az coğalmadı
Canım pekmez tereyağ ve su ile karışım yap ocakta kaynat bir su bardağı ılıyınca tüket, denemeni tavsiye ederim farkediyor çoğalıyor, tereyağ yerine zeytinyağ da koyabilirsin hangisi elinde varsa öpüyorum Asil i 😘

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım pekmez tereyağ ve su ile karışım yap ocakta kaynat bir su bardağı ılıyınca tüket, denemeni tavsiye ederim farkediyor çoğalıyor, tereyağ yerine zeytinyağ da koyabilirsin hangisi elinde varsa öpüyorum Asil i 😘
Sagol canım yaparım😊

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Günde kaç defa mama vermem gerek bebişim 9günlük göğsümden doymuor sütümde az coğalmadı
Pekmezi suyla karıştırıpta içebilirsin hergün bir su bardağı tahin helvası da sütü çoğaltır ama en önemlisi sütüm az demeyeceksin beyine olumlu sinyal gönder ki vücut ona göre şekillensin tecrübeyle sabit 😏

Tüm sayfalar yüklendi.