Sorum var Bebeğim ters

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sümeyra🍀 tarafından oluşturulan Bebeğim ters başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 824 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğim ters
Konbuyu başlatan Sümeyra🍀
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Erkek gamze hastaneye grlfim yatis yspildi bebegin hareketleri az dedi doktor ve duyjm azalmis ndtdeyim duan bebegin kafasida asagi inmis ama cok korkuyorum suan anlatamam ya ne olur dua edin
Yaa valla aklimdaydin gidevektin doktora diye
Hadi inşallah hayırlı haberlerle canım benim hiç korkma ilk dogumun değil ki bunuda atlatican sağlıkla insallah haber ver bize de

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
sizi tanımıyorum ama allah yardımcınız olsun hiç korkmayın.
Allah razı olsun çok sağolon 😔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hadi inşallah hayırlı haberlerle canım benim hiç korkma ilk dogumun değil ki bunuda atlatican sağlıkla insallah haber ver bize de
Aynen eşimde dedi ama suni sancidan cok korkuyorum tüylerim diken diken oluyor bir an once dogurmak istiyorum artık kurtulmak istiyorum bu hastane ortami beni cok strese sokuyor

Aynen eşimde dedi ama suni sancidan cok korkuyorum tüylerim diken diken oluyor bir an once dogurmak istiyorum artık kurtulmak istiyorum bu hastane ortami beni cok strese sokuyor

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Allah razı olsun çok sağolon 😔

Sümeyra nasıl durum hastanedemisin daha

@Sümeyra🍀 dünden beri yazmadın doğum mu oldu ne yaptın en son hastanede idin

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.