Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Bebeğim uyanmıyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="AYŞENUR🦋" data-source="post: 394457" data-attributes="member: 3155"><p>Uzamış sarılık geçiren kızınız mama dahi verseniz o uzamış sarılık geçmeyecekti. Tecrübe ile sabit çocuk antibiyotik slınca düzeldi ise yüksek ihtimalle uzamış sarılık sebebş enfeksiyon yüzündendir.nende oğlumda 3 ay çektim o lanet şeyi. Benim oğlumda hem anti cmw enfeksiyonu hem kansızlık vardı son haftalar da idrar yolu enfeksiyonu çıktı ne zaman antşşyok tedavşsş gördü o zaman sarılık düşmeye başladı birde benim sütüm çok fazlaydı şükür hala öyle o kadar emzirmeme rağmen düşmüyğrdu ama emzirdiğim için 14 15 de geçmiyordu sarılık.20 olmasın dikkat et demişsiniz. Sarılık 20 değer bebeğin ışın tedavisi alması gerektiği bir değer hatta bebek için tablo yapılır tabloda sarılık üst sınırı ksç çıkarsa onun üstüne çıktığı an ışın tedavşsş alır. Aksi taktirde sarılık 20 çıktı 30 çıktı bebekte kalıcı bir hastalık bırakmaz tabiki bırakmıyor diye hastaneye gştmenezlikte olmaz en azından nedeni araştırılmalı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AYŞENUR🦋, post: 394457, member: 3155"] Uzamış sarılık geçiren kızınız mama dahi verseniz o uzamış sarılık geçmeyecekti. Tecrübe ile sabit çocuk antibiyotik slınca düzeldi ise yüksek ihtimalle uzamış sarılık sebebş enfeksiyon yüzündendir.nende oğlumda 3 ay çektim o lanet şeyi. Benim oğlumda hem anti cmw enfeksiyonu hem kansızlık vardı son haftalar da idrar yolu enfeksiyonu çıktı ne zaman antşşyok tedavşsş gördü o zaman sarılık düşmeye başladı birde benim sütüm çok fazlaydı şükür hala öyle o kadar emzirmeme rağmen düşmüyğrdu ama emzirdiğim için 14 15 de geçmiyordu sarılık.20 olmasın dikkat et demişsiniz. Sarılık 20 değer bebeğin ışın tedavisi alması gerektiği bir değer hatta bebek için tablo yapılır tabloda sarılık üst sınırı ksç çıkarsa onun üstüne çıktığı an ışın tedavşsş alır. Aksi taktirde sarılık 20 çıktı 30 çıktı bebekte kalıcı bir hastalık bırakmaz tabiki bırakmıyor diye hastaneye gştmenezlikte olmaz en azından nedeni araştırılmalı. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Bebeğim uyanmıyor