Bebeğim uyumuyor ne tavsiye edersiniz ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde S♥️E💙 tarafından oluşturulan Bebeğim uyumuyor ne tavsiye edersiniz ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,961 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğim uyumuyor ne tavsiye edersiniz ?
Konbuyu başlatan S♥️E💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S♥️E💙

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Hem ayagımda sallayıp hem mesajlarınıza bakıyorum yok anam kac saat oldu uyumuyor bırakıyorum bu sefer de uyumak ıcın aglıyor 2 gundur gunduz uykusunu azalttı iyice strese giriyorum boyle yapınca sallarken de her ısım kalıyor cok yorgunum 😏😏

...

Moderator
Mod
rank
Hem ayagımda sallayıp hem mesajlarınıza bakıyorum yok anam kac saat oldu uyumuyor bırakıyorum bu sefer de uyumak ıcın aglıyor 2 gundur gunduz uykusunu azalttı iyice strese giriyorum boyle yapınca sallarken de her ısım kalıyor cok yorgunum 😏😏
Canım sen şimdi ayağımda sallıyorum deyince benimkiler aklıma geldi.Uyusunlar diye sallaya sallaya ayağımdaki patiklerin taban kısımları yırtılırdı.😂😂

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Canım sen şimdi ayağımda sallıyorum deyince benimkiler aklıma geldi.Uyusunlar diye sallaya sallaya ayağımdaki patiklerin taban kısımları yırtılırdı.😂😂
Cok kotu oluyor ya sallıyom uyumuyor bırakıyom odaya goturuyom aglıyor uyut diye geri geliyom sallıyom yine uyumuyor yatagın tek tarafı coktu artık oturmaktan 😂😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

6 oldu kuzum

...

Moderator
Mod
rank
Cok kotu oluyor ya sallıyom uyumuyor bırakıyom odaya goturuyom aglıyor uyut diye geri geliyom sallıyom yine uyumuyor yatagın tek tarafı coktu artık oturmaktan 😂😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

6 oldu kuzum
Rabbim yardımcın olsun canım benim.Uyumak istemeyenince zor oluyor uyumuyorlar.😘😘

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim yardımcın olsun canım benim.Uyumak istemeyenince zor oluyor uyumuyorlar.😘😘
Amin canım uyumayıncada gezdir beni diyor oturmak ıstemıyor bugun dip Köse ev temizleyim dedım her ısım kaldı cok sukur de ınsallah yemegi yaptırır yoksa ac kalacaz aksama 😂😂

...

Moderator
Mod
rank
Amin canım uyumayıncada gezdir beni diyor oturmak ıstemıyor bugun dip Köse ev temizleyim dedım her ısım kaldı cok sukur de ınsallah yemegi yaptırır yoksa ac kalacaz aksama 😂😂
Eski günler aklıma geldi canım.Çocuklarımın bebekliğinde iş yapsam yemek kalırdı.Yemek yapsam iş kalırdı.😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.