bebegim Yürürken düşüyor normal mi

• Konbuyu başlatan Emine9087
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Emine9087 tarafından oluşturulan bebegim Yürürken düşüyor normal mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 734 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı bebegim Yürürken düşüyor normal mi
Konbuyu başlatan Emine9087
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll
E

Emine9087

Guest
Merhaba bebeğim 19 aylık yürürken çok düşüyor yaşayan anneler var mı acaba sormak istedim çok hızlı hareket ediyor koşar adımlarla panduf giydirirsem düşüyor giydirmeyip çorapla bırakırsam kayıyor ve parmak ucunda yürümeye başlıyor düşmemek için altı silikonlu çorap aldım yine aynı doktora götürmelimiyim

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Merhaba bebeğim 19 aylık yürürken çok düşüyor yaşayan anneler var mı acaba sormak istedim çok hızlı hareket ediyor koşar adımlarla panduf giydirirsem düşüyor giydirmeyip çorapla bırakırsam kayıyor ve parmak ucunda yürümeye başlıyor düşmemek için altı silikonlu çorap aldım yine aynı doktora götürmelimiyim
Ben altı silikonlu çorap almistim canm

Güll1907

Kayıtlı Üye
rank
Çok normal canm benım kızımda çok düşüyordu hatta dizlik almıştık artık yaz ayıydı bide dışarıdaydı hep dikkat et ben her yere köşe koruyucu almıştım, 🙂

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Benim oğlum da çok düşüyor du 9 aylıkken yürümeye başladı sürekli duş kalk dizleri hep yara kızarıklık morluk doluydu zamanla geçti doktora götürdük bir sorun yok dedi erkek kardeşimin kizida ceylan gibi seke seke koşuyor su doktora götürdüler onlarda kalça çıkikligi vardı ondada sekme sendeleme olmuyorsa korkma canım öbür türlü su heyecandan yerinde duramiyorkar 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.