Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar bugün bebeğim doğalı 10 gün oldu 4 gün önce göbek bağı düştü bugün duş aldırdım güzelce yıkadım bebişimi altını değiştirmek için açtığımda göbek deliginin kenarlarında az miktarda kan vardı ne yapmalıyım normal mi bu durum
Kızlar bugün bebeğim doğalı 10 gün oldu 4 gün önce göbek bağı düştü bugün duş aldırdım güzelce yıkadım bebişimi altını değiştirmek için açtığımda göbek deliginin kenarlarında az miktarda kan vardı ne yapmalıyım normal mi bu durum
Normal canım akıntı olur benim bebeğim 13 günlükken düştü 1 aya kadar sarı irin akiyodu hıı bide Benim kaynanam göbeğinin üzerine temiz beze sarılı para koyar sende yap göbeği dışarı çıkmasın diye sende yapabilirsin canm öyle
Normal canım akıntı olur benim bebeğim 13 günlükken düştü 1 aya kadar sarı irin akiyodu hıı bide Benim kaynanam göbeğinin üzerine temiz beze sarılı para koyar sende yap göbeği dışarı çıkmasın diye sende yapabilirsin canm öyle
Valla ben yaşadım o sorunu kan var di sonra sarı akinti vardı. 20 gün den fazla surdu tabi ben beklemedim devamlı doktora götürdüm ilk iğne yaptı kanama si dursun diye.2 hafta sürdü tekrar iyileşmedi bidagötürdüm göbeği çubukla yaktı. Bida goturdumkrem verdi. Çok şükür kuruduşuan. Bekleme sonuçta göbek havaa alabilir riskli.elin temizkendokun asla para falan koyma o fitik için.* Lütfen doktora götür *