Bebeğimin Hareketleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde AmineErva'm tarafından oluşturulan Bebeğimin Hareketleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,722 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Bebeğimin Hareketleri
Konbuyu başlatan AmineErva'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeydoşş

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 28 haftalık olduk artık bebeğimin hareketlerini düzenli takip etmeli miyim acaba dün geceye kadar da hareketliydi ama bu sabahtsn beri hareketi yok hissetmiyorum yoksa normal mi acaba sadece gece 2 kere yüz üstü dönük şekilde uyandım onunla alakalı olabilir mi?

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 28 haftalık olduk artık bebeğimin hareketlerini düzenli takip etmeli miyim acaba dün geceye kadar da hareketliydi ama bu sabahtsn beri hareketi yok hissetmiyorum yoksa normal mi acaba sadece gece 2 kere yüz üstü dönük şekilde uyandım onunla alakalı olabilir mi?
Normal canım benimde düzensiz olurdu 2 3 haftaya kadar daha iyi olur merak etme gün içinde su içmeye çalış bolca o zamada çok güzel hareketleniyor

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
Normal canım benimde düzensiz olurdu 2 3 haftaya kadar daha iyi olur merak etme gün içinde su içmeye çalış bolca o zamada çok güzel hareketleniyor
Su içme konusunda çok kötüyüm asla su içmiyorum düzenli bu etkiler mi onu

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Su içme konusunda çok kötüyüm asla su içmiyorum düzenli bu etkiler mi onu
Bende sudan tiksindim hamilelik boyunca pek içemiyorum bazen çok içiyorum bazen içmiyorum ama su problemi olmadı kesede ama su içtiğim zaman daha çok hareketlerini hissettim hareketlerini hissetmediğimi söylediğimde hemşire su iç bide öyle bekle demişti suda hareketlendiriyormuş ama içebildiğin kadar içmeye gayret et enfeksiyon olmamak için de çok önemli ben son haftalardayım çok su içemediğim için enfeksiyon çıktı şimdi suyu çoğalttım biraz daha zorluyorum atmak için zaten iyice büyüyünce hiç içesin gelmiyor sürekli tuvalet ihtiyacı hissetmemek için kasıklarda mesane de çok baskı oluyor çünkü hiç içilmiyor

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Artık kesinlikle yüz üstü yatmaman gerekiyor canım normal ama bebek sürekli hareketli olmaz gün içinde 10 kez hissediyorsan yeterli. Bol su içmen çok önemli bebekte susuz kalıyor aksi halde buda tehlikeli olabiliyor.

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
İki yanına da yüksek yastık koy karnın çıkmış olmalı Allah korusun canım bebek hareketinde de bu haftalarda düzensizlik olabiliyormuş

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
İki yanına da yüksek yastık koy karnın çıkmış olmalı Allah korusun canım bebek hareketinde de bu haftalarda düzensizlik olabiliyormuş
Yastık koyuyorum ama bu seferde hiç uyuyamıyorum yan yatıyorum ama sabah başka şekilde uyanıyorum yüz üstüne yakın şekilde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Artık kesinlikle yüz üstü yatmaman gerekiyor canım normal ama bebek sürekli hareketli olmaz gün içinde 10 kez hissediyorsan yeterli. Bol su içmen çok önemli bebekte susuz kalıyor aksi halde buda tehlikeli olabiliyor.
Bugün 10 kez bile olmadı işte beklesem mi hastaneye mi gitsem kararsız kaldım su konusunda gerçekten artık midem almıyor içemiyorum ama zorlıycsm

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
Bende sudan tiksindim hamilelik boyunca pek içemiyorum bazen çok içiyorum bazen içmiyorum ama su problemi olmadı kesede ama su içtiğim zaman daha çok hareketlerini hissettim hareketlerini hissetmediğimi söylediğimde hemşire su iç bide öyle bekle demişti suda hareketlendiriyormuş ama içebildiğin kadar içmeye gayret et enfeksiyon olmamak için de çok önemli ben son haftalardayım çok su içemediğim için enfeksiyon çıktı şimdi suyu çoğalttım biraz daha zorluyorum atmak için zaten iyice büyüyünce hiç içesin gelmiyor sürekli tuvalet ihtiyacı hissetmemek için kasıklarda mesane de çok baskı oluyor çünkü hiç içilmiyor
Zaten enfeksiyon var üstüne bide bebek beni korkutuyor bebeğim iyi olsunda ben razıyım geri kalana su içmek için her yolu denedim ama yok aklıma gelmiyor su
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sert ve büyük yastık olursa dönemiyorsun canım bende çok dönerdim öyle çare buldum
Tamam bide öyle deniyim o zaman sağol canım

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Cnm her zaman aynı harekette olmaz kese içerisindeki konumuna bağlı bazen az yada çok hissedebilirsin aslında o hareket ediyo ama sen az hissedersin

Tüm sayfalar yüklendi.