Bebeğin ayağı sanki alttan çıkacak gibi 31 + 1 deyim sizde böyle bişey varmı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nevinnn tarafından oluşturulan Bebeğin ayağı sanki alttan çıkacak gibi 31 + 1 deyim sizde böyle bişey varmı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,349 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğin ayağı sanki alttan çıkacak gibi 31 + 1 deyim sizde böyle bişey varmı
Konbuyu başlatan Nevinnn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nevinnn

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
31+1 bebek sanki cikcak alttan ayağı gibi ama Ağrı'da yapiyor sizce neden böyle oluyor doktora söylemelimiyim
Bende 31+1 deyim ara sıra oluyor bende o şekilde. Doktoruna bildir tabi en azından gel der yada bu haftalarda normal der. İçin rahat eder canım seninde. Benim kızım da yapıyor onu ama dedigim gibi çok nadir oluyor canım.

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
31+1 bebek sanki cikcak alttan ayağı gibi ama Ağrı'da yapiyor sizce neden böyle oluyor doktora söylemelimiyim
26+6 haftaligim bendede oluyor hatta hic güzel bi his degil içim gidiyo ve çişim geliyo gibi baskıda oluyor şuan bile oluyor diğer cocuklarimda da oluyordu pozisyon değişirse geciyo bi süreliğine değişmezse devam ediyor 🤐

Nevinnn

Kayıtlı Üye
rank
28 im benimde ayni sürekli assayi tekmeliyor iteliyor kasiklarim agiriyo doktor duruşundan kaynakli dedi ayaklari kasıklarımda boyna vuruyor mesaneme falan 🤷
Aynen benimde öyle norojen mesane hastasıyım zaten mesane dolu bebekte kilolu vurdukça ağrı oluyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

26+6 haftaligim bendede oluyor hatta hic güzel bi his degil içim gidiyo ve çişim geliyo gibi baskıda oluyor şuan bile oluyor diğer cocuklarimda da oluyordu pozisyon değişirse geciyo bi süreliğine değişmezse devam ediyor 🤐
Pozisyon hiç degismiyor bebek ters zaten kafası kaburgami ayaklari alt tarafı mahvetti

Pozisyon hiç degismiyor bebek ters zaten kafası kaburgami ayaklari alt tarafı mahvetti
Bnmde öyle İnanki çok baskı yapiyor
Anladım canım diğerlerinde böyle bişey yoktu bebek ters mesanem sorunlu vurdukca ağrıyor

Bnmde öyle İnanki çok baskı yapiyor
Anladım canım diğerlerinde böyle bişey yoktu bebek ters mesanem sorunlu vurdukca ağrıyor
Bende 31+1 deyim ara sıra oluyor bende o şekilde. Doktoruna bildir tabi en azından gel der yada bu haftalarda normal der. İçin rahat eder canım seninde. Benim kızım da yapıyor onu ama dedigim gibi çok nadir oluyor canım.
Bende hergun oluyor soğuk mu aldım dedim acaba çok afedersiniz ishl karın agrisu ve baş ağrısı da çok oluyor ard arda bebeginin gelişimi nasıl kaç kilo benimle aynı haftasin ya merak ettim 🤭🙈

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Allah şifa versin ca aynen makat geliş dedi doktor birde afedersin aşırı beyaz akıntı ve ellerimde uyuşma ağrı var
Ondan oluyor demek beni uyardı çünkü ağrın vardır sebebi duruşu diye o beyaz akıntı da idrarın oluyormuş tutamadığın kısmıymış .. uyuşma için magnorm diye bi ilaç kullanıyorum ben iki aydır eskisine göre kramplarım azaldı gene şişme var ama idare edebiliyorum sende söyle verir sana da inşallah azalır ağrıların

Nevinnn

Kayıtlı Üye
rank
Ondan oluyor demek beni uyardı çünkü ağrın vardır sebebi duruşu diye o beyaz akıntı da idrarın oluyormuş tutamadığın kısmıymış .. uyuşma için magnorm diye bi ilaç kullanıyorum ben iki aydır eskisine göre kramplarım azaldı gene şişme var ama idare edebiliyorum sende söyle verir sana da inşallah azalır ağrıların
Sağol canım doktor duyarsız uyuşma için bişey vermedi kaşık bile tutamıyorum

Tüm sayfalar yüklendi.