Bebegin kalbi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İrmakk tarafından oluşturulan Bebegin kalbi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,067 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebegin kalbi
Konbuyu başlatan İrmakk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aysem

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Göbek deliğinin altında rahim var canım o sert hissettigin şey rahim ilk gebeliginse bebeği hissetmen için 18 veya 20 haftalık olması lazım ki yukarıdan elle sertliğini hissetmen içinde bebeğin baya bı büyümesi lazım 18 haftalık hamileyim bende ikinciye bir hafta dir ufak tefek hareket ler hissediyorum oda çok nadir günde bir kaç kez sürekli hissetmek için bile daha ufak 🥰

İrmakk

Kayıtlı Üye
rank
Eşimde geçenlerde steteskop alıp dinlemeye çalıştı malesef duyamadi😂🤲
Ben bu gidisle ultrason alcam walla kullanmayii bilsem alirdim o kadar pinpirikliyim 😂😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Göbek deliğinin altında rahim var canım o sert hissettigin şey rahim ilk gebeliginse bebeği hissetmen için 18 veya 20 haftalık olması lazım ki yukarıdan elle sertliğini hissetmen içinde bebeğin baya bı büyümesi lazım 18 haftalık hamileyim bende ikinciye bir hafta dir ufak tefek hareket ler hissediyorum oda çok nadir günde bir kaç kez sürekli hissetmek için bile daha ufak
Benim sag tarafim sert bebek orda mi acaba 😱

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar