Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar bu soru benim icin cok onemli 3.bebegime hamileyim 2 oglum var ikiside dogduklarinda sarilik oldular umarim bu bebegim de olmaz sizler bebeginizin sarilik olmamasi icin hamileyken falan neler yaptiniz mesela ne yediniz neye dikkat ettiniz
Arkadaslar bu soru benim icin cok onemli 3.bebegime hamileyim 2 oglum var ikiside dogduklarinda sarilik oldular umarim bu bebegim de olmaz sizler bebeginizin sarilik olmamasi icin hamileyken falan neler yaptiniz mesela ne yediniz neye dikkat ettiniz
Hamilelikte neler yapılır bilmem ama doğduktan sonra sık sık emzireceksin uyusa bile uyandır iki saati geçmesin beslemen bir de ben kuru dut haşlayıp günlük yiyorum fazla değil sakin küçucuk bir kase on on beş dut hemen bir su bardgai suda cezvede hasla ilisin ye dün yapıldı tahlil çok şükür problem yok üçüncü çocuğum ucundede yedim fazla yersen bebek ishal olur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bebeğin karnı tok olursa sarılık olmaz sütün gelmiyorsa mama verilmesi gerekir ama insanlardaki mama vermeyeceğim emsin olayı sarılığa yol açıyor başka bilgim yok
Bebeğin karnı tok olursa sarılık olmaz sütün gelmiyorsa mama verilmesi gerekir ama insanlardaki mama vermeyeceğim emsin olayı sarılığa yol açıyor başka bilgim yok