Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Bebegin sarılık olmamasi icin neler yaptiniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Egebaby" data-source="post: 138872" data-attributes="member: 3009"><p>1'5 saatte bir 15 gun boyunca emzirmeye dikkat ettim . Cay bardagina su 5-6 damla limon ve silme cay kasigiyla seker karistirip verdim gun icinde aklima geldikce bi sayisi yok emzirme oncesi sonrasi veriyodum . Cok sukur 3 gunluk kontrolunde 12 olan sarilik 1 hafta kontrolunde hic cikmadi 15 gunluk kontrolunde de cikmadi . Seker bebege zararli diyenler var ama ben veya cevremdekiler zararini gormedi. Sekeri boca etmiyoruz cunku su sert oldugu icin yumusatmak adina koyuyoruz limonunda eksiligini hafifletsin diye . Bunu doktorumada sormadan verdim cunku verme dicekti biliyorum sarilikta alip basini gidicekti hastaneye yatrmak zorunda kalicaktik para kazanmak icin elinden geleni yapan bir cocuk doktoruna denk gelmistim . ( Ozel hastanede dogum yaptim 1 ay cocuk doktoru kontrolu ucretsizdi degistiremedik mecburen gittim )</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Egebaby, post: 138872, member: 3009"] 1'5 saatte bir 15 gun boyunca emzirmeye dikkat ettim . Cay bardagina su 5-6 damla limon ve silme cay kasigiyla seker karistirip verdim gun icinde aklima geldikce bi sayisi yok emzirme oncesi sonrasi veriyodum . Cok sukur 3 gunluk kontrolunde 12 olan sarilik 1 hafta kontrolunde hic cikmadi 15 gunluk kontrolunde de cikmadi . Seker bebege zararli diyenler var ama ben veya cevremdekiler zararini gormedi. Sekeri boca etmiyoruz cunku su sert oldugu icin yumusatmak adina koyuyoruz limonunda eksiligini hafifletsin diye . Bunu doktorumada sormadan verdim cunku verme dicekti biliyorum sarilikta alip basini gidicekti hastaneye yatrmak zorunda kalicaktik para kazanmak icin elinden geleni yapan bir cocuk doktoruna denk gelmistim . ( Ozel hastanede dogum yaptim 1 ay cocuk doktoru kontrolu ucretsizdi degistiremedik mecburen gittim ) [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Bebegin sarılık olmamasi icin neler yaptiniz