Bebek alışveriş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde SERGÜLÜM🌹🌹AYŞEGÜLÜM tarafından oluşturulan Bebek alışveriş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 691 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek alışveriş
Konbuyu başlatan SERGÜLÜM🌹🌹AYŞEGÜLÜM
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Selin.33

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebek alışveriş yapıcam da yenidoğan bebişler için neler alınması neler alınmaması gerekiyo deneyimli anneler bilgi verir misiniz
Ben 3 takım 2 si 10 lü diğer birisi 5 li hastane çıkışı aldım bunun haricinde 2 adet 0-3 aylık zıbın ek olarak ağız mendili sezeryan doğum olacağı için evde bulunsun diye biberon emzik almadı oğlum ama kızım belki alır diye emzik aldım bı kaç çeşit Prima bez alt açma üni baby ıslak mendil kışın doğacak bide battaniye aldım puset vardı zaten puset örtüsü aldım vs. Aliyosun da aliyosun ☺️

...

Moderator
Mod
rank
Kızlar bebek alışveriş yapıcam da yenidoğan bebişler için neler alınması neler alınmaması gerekiyo deneyimli anneler bilgi verir misiniz
10 lu hastane çıkışı,4 takım alt üst,Bir tulum yine almayı düşünüyorum,4 tane çıtçıtlı bady,3 tane patikli alt,10lu ağız mendili,çorap,2 tane kalın 2 tane ince battaniye,bakım çantası,ana kucağı,bebek arabası,Beşik,Emzirme yastığı,babynest,Bebek bezi,ıslak mendil,yelek ve patik ördürdüm,Alt açma bezi,bepantol krem pişik olmaması için.

10 lu hastane çıkışı,4 takım alt üst,Bir tulum yine almayı düşünüyorum,4 tane çıtçıtlı bady,3 tane patikli alt,10lu ağız mendili,çorap,2 tane kalın 2 tane ince battaniye,bakım çantası,ana kucağı,bebek arabası,Beşik,Emzirme yastığı,babynest,Bebek bezi,ıslak mendil,yelek ve patik ördürdüm,Alt açma bezi,bepantol krem pişik olmaması için.
Tesekkurler

Selin.33

Kayıtlı Üye
rank
0-3 aylık ilk etapta giyecek 5 li zıbın ve bir takım al gerisini de 3 takım 3-6 ay al fazladan alt alabilirsin çorap eldiven yerine de kullanırsın ağız mendili banyo malzemeleri battaniye 1 takım da hastane çıkışı olarak al ilk 6 ay için alacağın kıyafetlerde aşırıya kaçmamaya bak doğduktan sonra bebişin kilosuna boyuna göre rahat edeceği şeyler alırsın çünkü 0-3 ay kıyafetleri 1 ay ancak giyebiliyorlar 3-6 ay kıyafetleri belki 3 belki 4 ay bazı bebekler 2 ay giyebiliyor en güzeli doğumdan sonra bebeğin ihtiyacına göre alışveriş yapmak

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar