Eve
Canım pudra önerilmiyor bende kullanmıştım bir süre sonra bir gün bir tane eczacı dedi ki neden kullanıyorsunuz bunların bir faydası yok aksine zararı var gözenekleri tıkıyor hava aldırmıyor ve daha fazla pişiğe sebebiyet veriyor dedi o günden sonra 1 kere dahi kullanmadım dediği gibi de oldu çok nadir pişik oldu hatta olmadı gibi de diyebilirim krem olacakta sudokrem kullandım deneme amaçlı normalde bepanthol kullanıyorum sudokrem bize hiç yaramadı başka bebeği bilemem herkesin cildi bir olmaz yarayan da vardır ama ben memnun kalmadım bepanthol kullanıyorum memnunum
Evet çoğu kişi pudrayı önermiyor bilgi verdiğiniz içinde teşekkürlerCanım pudra önerilmiyor bende kullanmıştım bir süre sonra bir gün bir tane eczacı dedi ki neden kullanıyorsunuz bunların bir faydası yok aksine zararı var gözenekleri tıkıyor hava aldırmıyor ve daha fazla pişiğe sebebiyet veriyor dedi o günden sonra 1 kere dahi kullanmadım dediği gibi de oldu çok nadir pişik oldu hatta olmadı gibi de diyebilirim krem olacakta sudokrem kullandım deneme amaçlı normalde bepanthol kullanıyorum sudokrem bize hiç yaramadı başka bebeği bilemem herkesin cildi bir olmaz yarayan da vardır ama ben memnun kalmadım bepanthol kullanıyorum memnunum