Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanki böyle karnimda bisey var nasıl diyim kelebek hareket ediyor derlerya böyle hafif dokunma hafif oynama çok değişik biseydi canım ya ama kimse bana inanmadı çok erken olmaz diye ama oluyordu işte
Bende 16 Doktor 18-22 haftalarda hareketleri hissedeceğimi söylemişti ama benim hanım kızım erkenden başladı annesinin sıkıcı hayatındaki en güzel renk olmaya
Sanki böyle karnimda bisey var nasıl diyim kelebek hareket ediyor derlerya böyle hafif dokunma hafif oynama çok değişik biseydi canım ya ama kimse bana inanmadı çok erken olmaz diye ama oluyordu işte
Banada İnanmiyolar dalga geçiyorlar hata Şey ben ta 12biterken hissetmiştim Asirii üzülmüş ağlamıştım ilk defa karnimda bı haraketlenme hissetim ufacık Gaz falan değildi eminim Ama dalgaya aliniyo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende 16 Doktor 18-22 haftalarda hareketleri hissedeceğimi söylemişti ama benim hanım kızım erkenden başladı annesinin sıkıcı hayatındaki en güzel renk olmaya