Sorum var Bebek hareketleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur25 tarafından oluşturulan Bebek hareketleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,576 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek hareketleri
Konbuyu başlatan Nur25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sarıcivciv41

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank
25 haftaligim dün düğün salonuna gitmiştim fazla yürüdüm bebek hareketleri azaldi sanki tecrübeli anneler bebek hareketlerini nasil takip ediyorsunuz paylaşırsanız sevinirim
2 saate en az 10 tekme atması gerekiyor tabi bazen bu süre uzayabilir çok uyuyan bebişler de var son 24 saate 10 dan az olmaması lazım

Nur25

Kayıtlı Üye
rank

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
25 haftaligim dün düğün salonuna gitmiştim fazla yürüdüm bebek hareketleri azaldi sanki tecrübeli anneler bebek hareketlerini nasil takip ediyorsunuz paylaşırsanız sevinirim
Ayaklarını yukarı koy da yat dinlen cnm bende düğüne gidip geldim bir kaç gün oldu bende de aynısı olmuştu cnm yoruluyor bebisler hayliyle

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm korkma şimdi aşırı hissetmezsin hareketlerini daha çok küçük arada hissetmezsen dahi korkma ☺️ yorulmuş olabiirisn bebeğe yansıyor bu yorgunluk

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Korkmayın kendimizi yorduğumuz zaman az hareket edebilir dinlendikce hareketlenecektir rabbimin koruduğuna elhamdülillah hicbirsey olmaz
Amin inşallah canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm korkma şimdi aşırı hissetmezsin hareketlerini daha çok küçük arada hissetmezsen dahi korkma ☺️ yorulmuş olabiirisn bebeğe yansıyor bu yorgunluk
Yarin kontrolum var innşallah her şey yolunda olucak

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
2 saatte bir hareket etmesi gerekiyor ve günde en az 10 kere hareket etmiş olmalı kuzum. Nescafe iç sol tarafına uzan stres yapma oda bebeği etkiliyor

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
2 saatte bir hareket etmesi gerekiyor ve günde en az 10 kere hareket etmiş olmalı kuzum. Nescafe iç sol tarafına uzan stres yapma oda bebeği etkiliyor
Neskace

Allah razi olsun canim

Tüm sayfalar yüklendi.