Bebek kakası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rüyaa tarafından oluşturulan Bebek kakası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,117 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek kakası
Konbuyu başlatan Rüyaa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

...

Moderator
Mod
rank
Kızlar bebeğim 15 günlük dün gece kakasını yapamadı gece sabaha kadar agladı ne yapmam gerekiyor önereceğiniz bişe varmı
Gazdan ağlar canım.Benimkide 1 aylık gece oda yapmadı.gazdan dolayı kendini sıkıyor kıpkırmızı oluyor.Birde büyük insan gibi ıkınıyor.Rabbim hepimize kolaylık versin kuzum.Öyle böyle büyüyecekler😊

Rüyaa

Kayıtlı Üye
rank
Canm benimkide yapmadı 2 gündür ben zeytinyağı verdim birazcık yaptı ve karnına gaz damlasıyla masaj yaptm oda iyi geldi gazı varsa ondn da yapamiyordur
Denerim bende canım sagol 💞
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gazdan ağlar canım.Benimkide 1 aylık gece oda yapmadı.gazdan dolayı kendini sıkıyor kıpkırmızı oluyor.Birde büyük insan gibi ıkınıyor.Rabbim hepimize kolaylık versin kuzum.Öyle böyle büyüyecekler😊
Aynen öyle canım.ama cok üzülüyorum aglayınca dayanamıyorum 🙂

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kızlar bebeğim 15 günlük dün gece kakasını yapamadı gece sabaha kadar agladı ne yapmam gerekiyor önereceğiniz bişe varmı
Neyle besliyorsun kuzum anne sütümü yoksa mama ilemi. Eğer anne sütüyle besliyorsan gaz yapan ve kabızlık yapan yiyecekler den uzak dur sakın süt yapar düşüncesiyle bulgur yeşil soğan falan yeme evet süt yapıyor ama bebeğide mahf ediyor sancı. Her yemekten sonra bir tabak kayısı hoşafı iç . Bebeğine iyi gelecektir kuzum 😉 geçer inşallah 🙏 bizde üç dört ay uğraştık bir öyle bir böyle ama geçiyor sonra. Benimki de şimdi tekrar öyle olmuş büyük yedi aylık olduğu için gliserin Kansuk suppozituvar kullanıyorum iyi geliyor 🤗😘

Rüyaa

Kayıtlı Üye
rank
Neyle besliyorsun kuzum anne sütümü yoksa mama ilemi. Eğer anne sütüyle besliyorsan gaz yapan ve kabızlık yapan yiyecekler den uzak dur sakın süt yapar düşüncesiyle bulgur yeşil soğan falan yeme evet süt yapıyor ama bebeğide mahf ediyor sancı. Her yemekten sonra bir tabak kayısı hoşafı iç . Bebeğine iyi gelecektir kuzum 😉 geçer inşallah 🙏 bizde üç dört ay uğraştık bir öyle bir böyle ama geçiyor sonra. Benimki de şimdi tekrar öyle olmuş büyük yedi aylık olduğu için gliserin Kansuk suppozituvar kullanıyorum iyi geliyor 🤗😘
Anne sütü ile besliyorum canım. Cok sagol 🥰💞
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Öyle
Karnına masaj yap canım ve poposunu hafifçe uyar
Sagol canım ya mahf oldu bebek eşim en son o şekil masaj yaptı rahatladı

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.