Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pamuk daha iyi bebek cildi için. Islak mendil tahriş ediyor ne kadar içeriği temiz olan olsada. Birde ıslak mendille silince ciltte ıslaklık gibi değişik bı his bırakıyor onu sevmiyorum ben tekrar kurulamak gerekiyor. Pamukta bebeğin cildinide tahriş etmiyor. Kurulama da gerektirmiyor. Aklında kalmıyor hem cildi tahriş olurmu pisik ysparmi diye. Ben oğlumu pamukla büyüttüm şimdi sıra iki numarada onada aynı şekilde kullanicam
Canım çok hassas oluyor ya yeni doğunca o yüzden bende kullanıyorum su ve pamuk en doğalı bir de ek gıda olamadığı için kakası sıkıntılı olmuyor. Tavsiye ederim
Kuzum sürekli duş aldırmak yerine bebeğin her yerini ıslatarak onunla temizleyebilirsin
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız. Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr
Ben ıslak mendil yerine altını temizlerken kullanıyorum aynı zamanda ellerini boyun kıvrımlarını yüzünü heryerini de bu pamuklarla diyorum gerektiğinde çok rahat oluyor benim için ıslak mendil kimyasal tamamen bebeğimin cildine hiç degdirmedim bu güne kadar