Geçen gün kızım ateşlendi 38 buçuk ıslak havlu ve ateş düşürücüyle dülürüyorduk ama ara ara yine yükselip kalçasında kızarıklıklar olunca acile götürdük kan tahlili yapıldı ateş için bakın sadece ATEŞ İÇİN evde var dediğimiz halde yine de calpol yazıp güle güle diyerek bizi göndermeye kalktı acil doktoru bozuntusu beyefendi ısrarla göstermeme rağmen kızarıklığa bakmayınca açtım ağzımı yumdum gözümü mecburen bakıp şehir hastanesine götürün kızamık testi yapsınlar dedi eşim kanda çıkmadı mı dedi yok ya basit bir sürüntü alınacak sadece dedi çıktık yeni sincan devlet hastanesi acili şaşırtmadı Rabbim kimseyi düşürmesin basit bir sürüntüyse neden ora almıyor bir de araştırma hastanesi reklamıyla açıldı her neyse diyor ve ertesi güne geçiyorum içim rahat değildi şehir hast çoookkkk uzak arabamız yok yavruma kıyamadık aldık götürdük sağlık ocağına doktor dedi ki kreatinin düşük gelmiş normal değil su içir 10 gün sonra bir daha aynı testi yapsınlar
böbrek değerleri düşük çıkmış su içmelerine gerek yok deniyor ama anladık ki her zaman da doktor uzman vs sözü dinlememek gerekiyormuş eskileri dinlemek canmış
dualarınızı bekliyoruz 10 gün sonra bir daha kan