Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Bebeklerinizi kaç günde bir yıkıyorsunuz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Hilalll" data-source="post: 475354" data-attributes="member: 557"><p>Yorumları okudum da yazan arkadaşlar çok haklı. Ben kızımı hergun yıkıyordum. Üstelik sezeryan olup egilemedigim halde. Yıkadıkça rahatliyordu daha düzenli uyuyordu. Bilmiyorum banyon duşa kabin mi, küvet mi ama. Banyonun kapısını kapat kovayla suyunu hazırla. Eğer açıyorsan kombiyi banyoyu önce ısıt biraz.imkanin varsa. Yoksa da eğer banyonun kapısını yıkarken kapat. Çıkarttığın elbiselerini altına şer üşümesin teni başının altını çok hafif yüksek yap ki kulağına su gitmesin. Yatır o şekilde yıkaman daha kolay oluyor. Allahımmm sen yardım et bebeğime şifa olsun de yıkamaya basla. Yavaş yavaş dök suyu sonra şampuanla en son kafasına şu döküp şampuan sur. Durula çıkart. Nazar varsa gider. Bebeğin rahatlar, daha iyi uyur banyo yaptırırken sürekli dua da oku ister sesli ister içinden. Bebeğinde iyi, kötü nefis varsa suyla beraber akıp gider. Değişimi sende goruceksin. </p><p>Ha bide evine gelen kalabalık misafirden sonra. Ve senin gidip geldiğin her kalabalıktan sonra yıka bebege çok nazar değer</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hilalll, post: 475354, member: 557"] Yorumları okudum da yazan arkadaşlar çok haklı. Ben kızımı hergun yıkıyordum. Üstelik sezeryan olup egilemedigim halde. Yıkadıkça rahatliyordu daha düzenli uyuyordu. Bilmiyorum banyon duşa kabin mi, küvet mi ama. Banyonun kapısını kapat kovayla suyunu hazırla. Eğer açıyorsan kombiyi banyoyu önce ısıt biraz.imkanin varsa. Yoksa da eğer banyonun kapısını yıkarken kapat. Çıkarttığın elbiselerini altına şer üşümesin teni başının altını çok hafif yüksek yap ki kulağına su gitmesin. Yatır o şekilde yıkaman daha kolay oluyor. Allahımmm sen yardım et bebeğime şifa olsun de yıkamaya basla. Yavaş yavaş dök suyu sonra şampuanla en son kafasına şu döküp şampuan sur. Durula çıkart. Nazar varsa gider. Bebeğin rahatlar, daha iyi uyur banyo yaptırırken sürekli dua da oku ister sesli ister içinden. Bebeğinde iyi, kötü nefis varsa suyla beraber akıp gider. Değişimi sende goruceksin. Ha bide evine gelen kalabalık misafirden sonra. Ve senin gidip geldiğin her kalabalıktan sonra yıka bebege çok nazar değer [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Bebeklerinizi kaç günde bir yıkıyorsunuz