Bebekse konak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemm tarafından oluşturulan Bebekse konak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,052 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebekse konak
Konbuyu başlatan Gizemm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Gizemm

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar merhaba 3 aylık bebeğim var 1 buçuk aylıkken konak olmaya başladı banyo öncesi zeytin yağı sürüp
konak taragiyla tariyoruz ama tam olarak ne zaman geçiyor acaba

Kizlar merhaba 3 aylık bebeğim var 1 buçuk aylıkken konak olmaya başladı banyo öncesi zeytin yağı sürüp
O dert bizde de var canım 4 ayı geçtik hala var 😔tam da bıngıldak olduğu yerde oluyor cildiricam geçen zeytinyağı sürdüm yarım saat sonra bide banyo yaptırdım iyice yumuşadı erkek taragi ile yavaş yavaş bastırmadan taradim baya geçti gibi ama daha var bu akşam bidaha yapayım bari

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Zeytinyağına karbonat ekle karıştır kafasına bol bol süt naylon poşet sar 15 dk sonra aç tara geçer hemen canım

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ya her bebekte oluyor mu acaba oğlumda olmuştu azdı kaşıyınca döküldü bir daha çıkmadı kızım iki aylık olacak 10 gün sonra kafasında konak falan yok olması mı gerekiyor çoğu bebekte varmışta merak ettim

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Altıncı ayda tamamen yok oluyor kuzum 😉
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ya her bebekte oluyor mu acaba oğlumda olmuştu azdı kaşıyınca döküldü bir daha çıkmadı kızım iki aylık olacak 10 gün sonra kafasında konak falan yok olması mı gerekiyor çoğu bebekte varmışta merak ettim
Benim bebeğimde doğduğunda hiç yoktu kırkı çıktıktan sonra oldu. Altıncı ayda da tamamen bitti . Her bebekte olucak diye birşey yok ama sizde de çıkar diye düşünüyorum
Bende aynı sorun var ya bi de saçları hep dökülüyor sanırım Konak yüzünden kedi kılı gibi yastık hep saç
Ali doğduğunda saçı çoktu konak bağladığında saçı tamamıyla döküldü, konaklar bittikten sonra saçı tekrar çıkmaya başladı. Konak saçların çıkması için oluyor kuzum merak etme bittikten sonra saçı tekrar çıkacaktır

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Altıncı ayda tamamen yok oluyor kuzum 😉
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim bebeğimde doğduğunda hiç yoktu kırkı çıktıktan sonra oldu. Altıncı ayda da tamamen bitti . Her bebekte olucak diye birşey yok ama sizde de çıkar diye düşünüyorum

Ali doğduğunda saçı çoktu konak bağladığında saçı tamamıyla döküldü, konaklar bittikten sonra saçı tekrar çıkmaya başladı. Konak saçların çıkması için oluyor kuzum merak etme bittikten sonra saçı tekrar çıkacaktır
Anladım canım teşekkür ederim

Tüm sayfalar yüklendi.