Bebiş aşşada

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Bebiş aşşada başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,312 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Bebiş aşşada
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gökçem💕

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Benimde aynı dönemlerde aşağıdaydi hatta annem farketmişti benzer bir yorum yapmisti canım ama şuan yukarda top gibi oldu karnım erken dogum olmayla ilgisi yok benim fikrimce tamamen bebegin pozisyonu karnın yapısıyla ilgili diye düşünüyorum
Genelde.erkek bebeklerin aşağıda oluyormuş kuzum🤷

• Beğen
Tepkiler: Lyl

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Benimde aynı dönemlerde aşağıdaydi hatta annem farketmişti benzer bir yorum yapmisti canım ama şuan yukarda top gibi oldu karnım erken dogum olmayla ilgisi yok benim fikrimce tamamen bebegin pozisyonu karnın yapısıyla ilgili diye düşünüyorum
Demekki yukarı doğru çıkacak canım çok teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Genelde.erkek bebeklerin aşağıda oluyormuş kuzum🤷
Benim bebiş kız cnm

• Beğen
Tepkiler: Lyl

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Hayırlı Ramazanlar güzel anneler. Biz iftarımızı yaptık çok şükür size bir sorum olacak. Benim karnım 23 ten sonra birden büyüdü ama aşşada büyüyor göğse doğru çıkmıyor. Bugün gebe okulunda ebeye sordum evet fark ettim dedi ama bunun yapısal olduğunu hatta benim her hamileliğimde bile farklı olabileceğini söyledi. Neyse gereksiz uzatmıyım diyeceğim şu ki halk arasında bebiş aşşada ise doğum erken olur gibi bir söylenti var bunun hakkında bilginiz var mıdır? ( Haftam 26)
Benimde karnım hep aşağıda idi nerdeyse hiç yukarı çıkmadı 32. haftadan sonra erken doğum riskim oluşmuştu canım herkeste farklıdır tabi doktorunun ne söylediği önemli USG de bebeğin pozisyonu net görülüyor sonuçta karnın büyüme şekli dediginle alakalı olabilir bence

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Benimde karnım hep aşağıda idi nerdeyse hiç yukarı çıkmadı 32. haftadan sonra erken doğum riskim oluşmuştu canım herkeste farklıdır tabi doktorunun ne söylediği önemli USG de bebeğin pozisyonu net görülüyor sonuçta karnın büyüme şekli dediginle alakalı olabilir bence
Sağol canım teşekkür ederim

Tüm sayfalar yüklendi.