Bebişleriniz ne kadar süre emiyo kızlar benimki sanki 1 saat emiyo gibi araliklarla
1 aylik canımKaç aylıktı bebişin canım senin kokunu alıp güvende olduğunu anlamak için memede uzun süre kalmak ister normalde bebekler 20 dk da bir göğüsü rahatlıkla boşaltır
Dediğim gibi canım kızımda 4 aya kadar sürekli memede kalmak isterdi. Normal yani1 aylik canım
Tesekkurler bilgi icin bende sabahtir kendimi yiyorum sutummu yetmiyor diye ama tisortlerim islaniyo hep akiyo yaniDediğim gibi canım kızımda 4 aya kadar sürekli memede kalmak isterdi. Normal yani
Çok normal balım Kayra da 1 saat ara ile emiyor 2 aylık oldu bugun tamBebişleriniz ne kadar süre emiyo kızlar benimki sanki 1 saat emiyo gibi araliklarla
Maşallah canım bol bol sütün olsun moralini bozma bebişin seninle temas etmek istiyor annesiTesekkurler bilgi icin bende sabahtir kendimi yiyorum sutummu yetmiyor diye ama tisortlerim islaniyo hep akiyo yani
Benim ki emmiyoBebişleriniz ne kadar süre emiyo kızlar benimki sanki 1 saat emiyo gibi araliklarla
O minipim sensiz kuvezde kaldığı içindir balım sıkma canınıBenim ki emmiyo![]()
Evet kuzum bana vermediler doğar doğmaz emdimem lazımdıO minipim sensiz kuvezde kaldığı içindir balım sıkma canını