Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Ben artik yoruldum bi olsemde kurtulsam biktim vallhi biktim gali ya soyle rahat bi halim yok
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Evlat aşığı" data-source="post: 190859" data-attributes="member: 3767"><p>Benimde cnm sıkkın kımseye güvenmeye iyi davranmaya gelmiyo bacım.. Bende de kaynana kayın olayı var 9 senedir evliyim her kış bana kalmaya geldiler sesimi cıkarmadım ne olcak sankı onlsrda ana baba dedim meger öyle degilmiş eşimle beni ayrı ayrı doldurusa getiriyorlarmış bunu anladık eşimle birlikte mesafe koyduk en son gelişlerinde sosyal medyaya omzu acık tişörtle foto koydum diye agıza alınmayacak laflar ettiler. Üstelik ne çatalım belli ne bi yerim bir de kapalı degilim ki ben ama apacık da giyinmem..cok kırıldım eşime eşini paylasmaya utanmıyormusun dediler bana soyadımıza namusumuza laf getirtme dediler sanki kendimi pazarşıyormus mavı boncuk dagıtıyormus gibi adamı boşayacaktım nerdeyse o kadar sinirlenmiştim ama eşim ailesine bi daha bize gelmeyin dedi.. Bizde yeni kiradan cıkmıştık büyük abisi ev almıstı bize de oturun demişti. Anası gitmiş aglamıs gelin kiradan cıkınca çirkefleşti diye daha bu aksam eşimi aramış kardeşim ev satılınca siz kiraya cıkın ben istanbuldan alcam ev demiş geçmiş ..gercekten eşimi hic haketmiyorlar ne kadar kötüler ya hem hakkımızı yiyor hem de bizi karalıyor nasıl insanlar hayret ettim şimdi ikinciyi dogurcam sezaryen oluyorum onlsrın ücretleri kiralar vs burda bı kadar 3000 tl olmus hakkımı hic helal etmiyorum artık kaynana ölse cenazeaine gitmem arada eşimi (oğlunu) eziyor ..insan bi analıgını düşünür oglunu düşünür ..bugün bi kere daha iyi niyetime sövdüm gibi bişey hala daha anan baban diyordum eşime gari yok kimsenin degeri sittin sene gitmem onlara</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Evlat aşığı, post: 190859, member: 3767"] Benimde cnm sıkkın kımseye güvenmeye iyi davranmaya gelmiyo bacım.. Bende de kaynana kayın olayı var 9 senedir evliyim her kış bana kalmaya geldiler sesimi cıkarmadım ne olcak sankı onlsrda ana baba dedim meger öyle degilmiş eşimle beni ayrı ayrı doldurusa getiriyorlarmış bunu anladık eşimle birlikte mesafe koyduk en son gelişlerinde sosyal medyaya omzu acık tişörtle foto koydum diye agıza alınmayacak laflar ettiler. Üstelik ne çatalım belli ne bi yerim bir de kapalı degilim ki ben ama apacık da giyinmem..cok kırıldım eşime eşini paylasmaya utanmıyormusun dediler bana soyadımıza namusumuza laf getirtme dediler sanki kendimi pazarşıyormus mavı boncuk dagıtıyormus gibi adamı boşayacaktım nerdeyse o kadar sinirlenmiştim ama eşim ailesine bi daha bize gelmeyin dedi.. Bizde yeni kiradan cıkmıştık büyük abisi ev almıstı bize de oturun demişti. Anası gitmiş aglamıs gelin kiradan cıkınca çirkefleşti diye daha bu aksam eşimi aramış kardeşim ev satılınca siz kiraya cıkın ben istanbuldan alcam ev demiş geçmiş ..gercekten eşimi hic haketmiyorlar ne kadar kötüler ya hem hakkımızı yiyor hem de bizi karalıyor nasıl insanlar hayret ettim şimdi ikinciyi dogurcam sezaryen oluyorum onlsrın ücretleri kiralar vs burda bı kadar 3000 tl olmus hakkımı hic helal etmiyorum artık kaynana ölse cenazeaine gitmem arada eşimi (oğlunu) eziyor ..insan bi analıgını düşünür oglunu düşünür ..bugün bi kere daha iyi niyetime sövdüm gibi bişey hala daha anan baban diyordum eşime gari yok kimsenin degeri sittin sene gitmem onlara [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Ben artik yoruldum bi olsemde kurtulsam biktim vallhi biktim gali ya soyle rahat bi halim yok