Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Ben mi abartıyorum?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Aleyna Yavuz" data-source="post: 156683" data-attributes="member: 3760"><p>Kızlar merhaba dün de demiştim bi haftadır ateşler içerisinde yanıyorum üşüme ve titremeye dönüşüyor yataktan çıkamıyorum eklemlerim ve kasıklarım çok ağrıyor iki hastaneye gittik ikisinde de serum takıp yolladılar sadece iki saat rahatlatıp tekrar ateşleniyorum yarın da eşimin Almanya'dan amcasının kızı gelecekti bende dedim ki bu şekilde ağırlayamam kendim daha çıkıp yemek yiyemiyorum görüyosun halimi yemek bile yapamıyorum kız zaten Almancı her yemeği sevmiyor gezmek istiyor öyle elini bişeye süren bi insan da değil ben zaten kimsenin temizliğini beğenmiyorum oda biliyo bi arkadaşım geldi yere yağlı tavayı döktü diye evdeki bütün halıları yıkadım sinrimden hamile halimle diyorum iyileştikten sonra ağırlıyayım böyle ayıp olur diyorum kıza sormuş diyomuş bi iki gün kalırım bişey olmaz diyomuş kızın daha ne kadar sorumsuz olduğu burdan belli bende eşime kızdım sürekli ateşleniyorum belki bulaşıcı kimsenin vebalni alamam halimi görmüyor musun diyip sinirlendim şimdi eşim hiç yazmıyor bana ben nerde hata yapıyorum sinirden başım çatlıyor</p><p>[automerge]1642100673[/automerge]</p><p>İkimizin ailesi de uzakta ben tek başıma iyileşmeye çalışıyorum evde eşim diyo bi iki gün kalsın ne olcak diyo o kadar zoruma gitti ki şu halimde bile elin boklusu değerli</p><p>[automerge]1642100676[/automerge]</p><p>İkimizin ailesi de uzakta ben tek başıma iyileşmeye çalışıyorum evde eşim diyo bi iki gün kalsın ne olcak diyo o kadar zoruma gitti ki şu halimde bile elin boklusu değerli</p><p>[automerge]1642100681[/automerge]</p><p>İkimizin ailesi de uzakta ben tek başıma iyileşmeye çalışıyorum evde eşim diyo bi iki gün kalsın ne olcak diyo o kadar zoruma gitti ki şu halimde bile elin boklusu</p><p>[automerge]1642100698[/automerge]</p><p>İkimizin ailesi de uzakta ben tek başıma iyileşmeye çalışıyorum evde eşim diyo bi iki gün kalsın ne olcak diyo o kadar zoruma gitti ki şu halimde bile elin boklusu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aleyna Yavuz, post: 156683, member: 3760"] Kızlar merhaba dün de demiştim bi haftadır ateşler içerisinde yanıyorum üşüme ve titremeye dönüşüyor yataktan çıkamıyorum eklemlerim ve kasıklarım çok ağrıyor iki hastaneye gittik ikisinde de serum takıp yolladılar sadece iki saat rahatlatıp tekrar ateşleniyorum yarın da eşimin Almanya'dan amcasının kızı gelecekti bende dedim ki bu şekilde ağırlayamam kendim daha çıkıp yemek yiyemiyorum görüyosun halimi yemek bile yapamıyorum kız zaten Almancı her yemeği sevmiyor gezmek istiyor öyle elini bişeye süren bi insan da değil ben zaten kimsenin temizliğini beğenmiyorum oda biliyo bi arkadaşım geldi yere yağlı tavayı döktü diye evdeki bütün halıları yıkadım sinrimden hamile halimle diyorum iyileştikten sonra ağırlıyayım böyle ayıp olur diyorum kıza sormuş diyomuş bi iki gün kalırım bişey olmaz diyomuş kızın daha ne kadar sorumsuz olduğu burdan belli bende eşime kızdım sürekli ateşleniyorum belki bulaşıcı kimsenin vebalni alamam halimi görmüyor musun diyip sinirlendim şimdi eşim hiç yazmıyor bana ben nerde hata yapıyorum sinirden başım çatlıyor [automerge]1642100673[/automerge] İkimizin ailesi de uzakta ben tek başıma iyileşmeye çalışıyorum evde eşim diyo bi iki gün kalsın ne olcak diyo o kadar zoruma gitti ki şu halimde bile elin boklusu değerli [automerge]1642100676[/automerge] İkimizin ailesi de uzakta ben tek başıma iyileşmeye çalışıyorum evde eşim diyo bi iki gün kalsın ne olcak diyo o kadar zoruma gitti ki şu halimde bile elin boklusu değerli [automerge]1642100681[/automerge] İkimizin ailesi de uzakta ben tek başıma iyileşmeye çalışıyorum evde eşim diyo bi iki gün kalsın ne olcak diyo o kadar zoruma gitti ki şu halimde bile elin boklusu [automerge]1642100698[/automerge] İkimizin ailesi de uzakta ben tek başıma iyileşmeye çalışıyorum evde eşim diyo bi iki gün kalsın ne olcak diyo o kadar zoruma gitti ki şu halimde bile elin boklusu [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Ben mi abartıyorum?